4.2.2014

Zigzag Tuesday

Tänä vuonna olen päättänyt puskea sisustuskokeiluissa rohkeammin tuntemattomalle reviirille. Tai ainakin käydä edes pikkuisen aikaa toisilla nurkilla. 

Viime vuonna häkeillyin napeista ja niitä ilmestyi niin eteiseen kuin saunaankin. Vaikka nappeja kohtaan oli aluksi ristiriitaiset tunteet, lunastivat ne paikkansa hetkessä. Paikoiltaan ne löytyvät edelleenkin.

Tämän vuoden kokeilut saavat luvan tarkoittaa mielen avartamista sellaisille pikkuelementeille, joita ei ole aiemmin halunnut ajatellakaan. Kuoseista on helppo aloittaa, ja siksakki olkoon ensimmäinen. 


 
Graafisia ja toistuvia tekstiilikuvioita olen aina vältellyt, joten tutustuminen siksakkiin piti tehdä varovasti. Tyynynpäälliset saivat olla toista viikkoa ilman täytettä rottinkikorin päällä. Kun silmä oli tottunut kuvion vilkkumiseen näkökentässä, tartuin silitysrautaan ja nakkasin kaapista tyynyt päällisten sisään.

Täytyy sanoa, että toistaiseksi näyttää kivalta. Koska valitsin siksakin väriksi neutraalin valkoharmaan, se sopii muuhun sisustukseen lempeästi. Kuvio antaa viitteitä leikkisyydestä, mutta ei liikaa. 

Apua, olinko liian helppo nakki?!

4 kommenttia:

 1. Ihana sinua :) Mullakin on mennyt oma aikani ja olen nyt aika tykästynyt. Kävin jopa tuota tyynyliinaa etsimässä kaupasta mut ne oli loppunut!!! En sitten saanutkaan. Olisi ollut edullinen aloitus mullekin :) Pieni ripaus on hyvästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, samoilla vesillä siis ollaan! :) Mulla taas kävi niin päin, että netistä en noita tyynyliinoja löytänyt, mutta kaupassa oli sopivasti kaksi jäljellä!

   Poista
 2. Siksakki on ihana! Kauniit tyynynpäälliset olet kyllä valinnut♥ Itse olen jo pitkään tykkäillyt kaikesta graafisesta, mutta ymmärrän hyvin, että sellaiseen tottuminen voi viedä aikaa ja toisaalta eihän kaikkien graafisuuteen koskaan tarvitsekaan tottua:) Makuja on monia ja hyvä niin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä huomasin vasta loppusyksystä, että pienet graafiset jutut alkoi miellyttää silmää. Oon monessa jutussa tällainen myöhäisherännäinen. :D Mutta parempi vähän viiveellä kuin ei ollenkaan, tällaisista kokeiluista saa kivaa pientä vaihtelua!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...