17.2.2014

Today's cutiesVirkeät maanantaimoikat! Täällä vielä sinnitellään toiseksi viimeistä kituviikkoa ennen hiihtolomaa. Viikonloppu oli kelien puolesta lämmin mutta äärimmäisen pilvinen ja harmaa. Sisustuksellisia ilonaiheita syntyi kuitenkin näistä tomerista helmililjoista.


Joku hassu viehätys näissä paperipusseissa näyttää olevan, sillä niitä tekisi mieli lisäillä milloin minnekin. Kohtuus kuitenkin on oltava, yksi pussi kerrallaan esillä saa riittää. Tämä helmililjojen pohjalle kääritty yksilö on ihan tavallinen halpispussi, mutta siinä oli kivasti pituutta - pussin yläreunan sai käärittyä muhkulle rullalle. Kun kylkeen vielä ruttasi pari ryppyä, pussin sai näyttämään ja tuntumaan ryhdikkäältä.


Ylätaitteen kirjaimet leimasin nopsasti pienillä kirjainleimasimilla. Mustetta tosin oli jäljellä heikonlaisesti, joten kirjaimet jäivät aavistuksen haaleiksi - vahvistin ääriviivat siksi vielä mustalla kynällä. Näitä kirjainleimasimia voisi kyllä hyödyntää muissakin pienissä sisustuselementeissä, täytyypä funtsailla että missä.
 

Mukavaa arkiviikkoa muille ahertajille ja lokoisaa löhöviikkoa lomailijoille! Toivotaan kaikille aurinkoisia pikkupakkasia. :)


10 kommenttia:

 1. On kyllä tosi söötti! Tuolla idealla saisi kivat pöytäkoristeet pääisäiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, tuollaisiinhan saisi sommiteltua vaikka mitä pääsiäisjuttuja! :)

   Poista
 2. Ihana idea, täytyykin laittaa korvantaakse... ;)

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanan keväiset helmililjat! ♥ Sen verran haipakkaa pitelee, että olen vain ehtinyt lukea postaukset (sulle on ihan oma linkki puhelimen päänäytöllä) ja kommentoinnit ovat jääneet vain höpinäksi lukemisen yhteydessä. Ajatuksissa kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna! <3 Voi kuule, minulla vähän samaa tautia ollut viime aikoina liikenteessä - yhtä hässäkkää on ollut, joten muiden blogien kommentoinnit on jääneet retuperälle. Kaikki päivitykset yritän kuitenkin ehtiä edes lukemaan. :) Mutta, tämä sallittakoon meille, välillä vaan arki on haipakkaa, ja erityisesti nyt siellä teillä! <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...