9.2.2014

Eteisessä


Sunnuntaimoikat! Täällä on aamupäivä jännitetty olympialaisia, naisten lumilautailua. Kisastudion ohessa nakuttelimme eteiseen paikan mustalle peltitähdelle. Tuossa teknisen tilan ja wc:n ovien välissä se toistaa kivasti tumman laattalattian sävyä ja tuplaa tähtikuosista ovimattoa.


Vähän tekisi mieli etsiä tähden alle pientä eteistasoa. Voi kuitenkin olla, että eteisemme on himppusen liian kapea ohkaisellekaan tasolle.Täällä on sään puolesta aivan nollakeli. Eilen sentään oli pikkupakkanen, kun olimme päivän Kajaanissa seuraamassa pikkuveljeni sotilasvalaa. Miten tuo äsken vielä kolmevuotias pusuposki onkaan jo armeijassa?! Sniif.

Kävimme äsken järvellä käppäilemässä ja siistimme pihalla seisoneet joulukuuset pois. Nyt pienet sunnuntaisiivoilut ja välipalaa, kohta seurataan naisten ampumahiihtoa!

17 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää, tuo tähti on kaunis.

  VastaaPoista
 2. Kaunis tuo tähti! ihanan näköistä :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tähti, tuollaisen seinäkoristeen voisin haluta meillekin :) Tuo alimmainen kuva on hauska, kun olkkarista näkyy vain pikkuinen kurkistus, tekee heti mieli astua peremmälle. Kivaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä piti ehdottaa, että jos tasoksi laittaisi ihan kapean tauluhyllyn. Se ei syvyyden puolesta haukkaa kovin paljon, mutta jotain siihen kuitenkin mahtuu laskemaan.

   Poista
  2. Kiitos, Syhi! :) Mukavaa, että olet palannut koti-Suomeen ja Blogistaniaan! Tauluhylly voisi kyllä ajaa asiansa tuossa, täytyypä jäädä tuumimaan. :) Mukavaa viikkoa sinnekin!

   Poista
  3. Olen ihan tippunut kärryiltä, mitä missäkin blogissa on tapahtunut :D Syhinässä olisi sinulle haaste: http://syhina.blogspot.fi/

   Poista
  4. Kiitos haasteesta! <3 Pitääpäs tarttua siihen heti, kun ehtii kunnolla valoisan aikaan kotiin. :)

   Poista
 4. Kaunis eteinen. Minäkin viihdyin tämän "huoneen" parissa tänään blogissani. Meillä on vähän sama ongelma, kapeaan eteiseen ei oikein penkki/taso mahdu. Jokin kenkäkaappihan tuohon menisi, jos laskutilaa kaipaa. Eikös ne ole 15-20 cm syviä :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Emilia! :) Kenkäkaappi voisi olla sopivan kapea! Laskutilaa ei periaatteessa tarvitse, sillä liukuovikaapistojen vieressä on eteispenkki. Jonkinmoinen taso olisi kuitenkin omiaan lisäämään "huonemaisuutta" eteiseen. :)

   Poista
 5. Teillä on kauniit ovet. Minulla oli aika samanlaiset , kun jenkeissä asuin. :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis eteinenkin :) Tuo tähti sopii tosi hyvin tuohon.
  Täällä on ollut myös plussain puolella ja lumet vaan sulaa... piha on yks kuralammikko. Harmi, olisin niin tykännyt pitää kunnon talvikelejä vielä hieman aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! :) Keli on kyllä niiiiin kökkö! Monta iltaa ja yötä ollaan kunneltu, kun vesipisarat sanoo ränneissä tip, tip, tip... Not fun. :|

   Poista
 7. Tuo tähti on kyllä makee, itsekkin pyörittelin sitä kaupassa, mutta koska en keksinyt sille mitään järkevää paikkaa jäi se sinne hyllylle, nyyhk :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, minä otin kerralla kolme kokoa, vaikka isäntä pikkuisen pyörittelikin silmiään... Onpahan varalla sitten kun tulee paikan suhteen ahaa-elämys. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...