11.2.2014

RR niinkuin rakkaus. Suuren asian voi parhaimmillaan tiivistää yhteen kirjaimeen. Printtasin tänään ärrän kehyksiin. Paitsi että se enteilee perjantaista ystävänpäivää, muistuttaa se jokapäiväisestä tunteesta.


Meillä pyritään kuiskailemaan ihania sanoja ja muistamaan toista pienillä rakkaudenosoituksilla päivittäin. Se, että tykkää toisesta, ei saa unohtua yhtenäkään vuorokaudenkiertona.


Joko teillä on suunnitelmia ystävänpäiväksi? Meillä sattuu kuukausipäivä samoille tienoille, joten jonkinmoista yhteistä hurvittelua on tiedossa. Niin, siirappista tai ei, me juhlistamme yhdessäoloa edelleen kuukausittain, vaikka taaperramme rinnakkain jo neljättä vuotta. :)


13 kommenttia:

 1. Ihana R ja etenkin merkitys sen takana♥♥♥ Meillä ei ole (ainakaan vielä) sen kummempia ystävänpäiväsuunnitelmia, mutta varmasti mukavaa perheen parissa yhdessäoloa se sisältää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhaita sisustusjuttuja ovat ne, joissa on pieni omakohtainen juju. :)

   Poista
 2. Onpas kiva R. Se pitääkin muistaa joka päivä. <3 Voi miten ihanaa, että juhlistatte edelleen kuukausipäivää - ihailtavaa!

  Mies oli kalenteriin kirjoittanut, että perjantaina on tarjolla hänen tekemää illallista. Ihana ajatus mieheltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihana ajatus sinun mieheltä. :) Nautippas siis antaumuksella kultsin herkuista!

   Poista
 3. Meilläkin lukee hyllyn reunassa aiheeseen liittyvä teksti, ollut siinä vuoden <3 Meidän viides kihlajaispäivä on ystävänpäivänä joten iso päivä meille ystävänpäivän lisäksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi, onnea jo vähän etukäteen juhlapäivästä! <3 Olisi hauskaa kuulla teidän kosintatarina, minusta niitä on ihana kuunnella. ;)

   Poista
  2. Kiitos <3 *Vaipuu muisteloihin typerä ilme kasvoilla* Kosinta oli todella romanttinen. Kylpylä jne.. Mutta meidän ensitapaaminen oli kerrassaan outo ja jotenkin ihan kieroutunut. Kerron joskus livenä kelkkareissun jälkeen kun ei kehtaa painettuna sanana laittaa :D

   Poista
 4. Tosi ihana ja yksinkertainen! Arjen pienistä jutuista se kaikki koostuu meilläkin. Pieni sanoja on kiva sanoa koska van <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdellä kädellä, pieni ihminen sylissä, kivasti tulee kirjoitusvirheitä :) Ihanaa keskiviikkoa!

   Poista
  2. Suuriin tunteisiin ja niiden muistamiseen ei aina tarvita isoja asioita. Toisinaan ne pienet on just parhaita. <3 Terkkuja pienelle ihmiselle! ;)

   Poista
 5. Ihana R :). Me kanssa minin ( 6v tytär)) kanssa päivittäin kerrotaan toisillemme kuinka paljon välitetään ja ikinä ei mennä riidoissa nukkumaan <3. Tunteiden ilmaiseminen on niiiiin tärkeä ja hieno piirre ihmisessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se, että nukkumaan ei mennä riidoissa, on tosi tärkeä periaate! <3 Tunteita saa ja pitää ilmaista - myös kivoja että huonoja, niissä on elämän suola. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...