15.2.2014

Have a Seat with Ostohyvitys

Muistattekohan, kun aiemmin tässä kuussa tuumailin tekeväni vuoden 2014 aikana rohkeampia sisustuskokeiluja? Siksakki oli ensimmäinen askel, ja tässä tulee toinen. Päätin nimittäin laajentaa kokeiluintoani huonekaluihin - testata sellaista, joka kutkuttelee sopivasti mutta joka olisi aiemmin jäänyt hankkimatta. Testitapausta tähdittää nyt House Doctorin Have a Seat -jakkara, jossa rautainen jalkaosa ja mangopuinen istuin tapailevat yksinkertaista industrial-vivahdetta. Jalkaosan värin haluan olevan valkoinen, sillä se suunnitelmani mukaan yhdistää jakkaran osaksi muuta sisustusta. 


Tähän kokeiluun minut kannusti Ostohyvitys, jonka kanssa pääsin tekemään yhteistyötä. Veikkaan, että moni blogimaailmassa seikkaileva onkin jo törmännyt postauksiin Ostohyvityksestä, mutta ehkä jättänyt vielä testaamatta palvelua käytännössä. Minäkin liityin Ostohyvitykseen jo viime syksynä, mutta jäin silloin vielä pohdinta-asteelle sen käytössä.

Ostohyvitys-palvelu on omiaan sellaiselle shoppaajalle, joka tekee ostoksensa netistä. Palvelun ideana on kerryttää omalle tilille rahaa aina nettiostoksia tehdessä - shoppailija saa siis oikeasti rahaa takaisin, kun tekee hankintansa Ostohyvityksen kanssa yhteistyössä olevista nettikaupoista. Lista palvelussa mukana olevista nettikaupoista löytyy Ostohyvityksen sivuilta; kauppoja on niin sisustuksen saralta vaatteisiin kuin vaikkapa kosmetiikasta hotelleihin. Omaan silmään listalta pomppasivat muun muassa Room21, Zalando, Scandinavian Design Center ja Finnish Design Shop.

Hyvitysprosentti ja sitä myötä omalle tilille kilahtavat rahat riippuvat siitä, missä nettikaupassa shoppailee. Itse tilasin Have a Seat -jakkaran Room21-verkkokaupasta, jossa hyvitysprosentti on 5%. Tilasin jakkaran lisäksi muutaman muun House Doctorin tuotteen, ja loppusummaksi muodostui toimituskuluineen 106 euroa. Tästä summasta saan hyvityksenä takaisin 5,05 euroa. Aika kiva bonus! Joissakin verkkokaupoissa hyvitysprosentit ovat huiseja, esimerkiksi Nellyssä uudelle asiakkaalle 11,50%! Hyvityksen saamiseksi shoppailijan tulee huolehtia siitä, että siirtyy haluamaansa verkkokauppaan Ostohyvityksen sivujen kautta.

Voin tunnustaa, että arkailin ja jätin Ostohyvitys-palvelun käyttämisen syksyllä puolitiehen ihan turhaan. Systeemi kun on oikeasti helppo ja rahanarvoinen. Jotta myös te lukijat voitte todeta saman, Ostohyvitys kannustaa teitä kokeilemaan palvelua ja tarjoaa kaikille Deko 133 -blogin kautta mukaan liittyneille kokeilijoille Fazerin suklaalevyn. Nam! Kipin kapin siis kampanjasivulle ja palvelua testaamaan!


Itse jään odottelemaan uuden jakkaran kotiutumista. Peukut pystyyn, että Have a Seat lunastaa sille asettamani odotukset!

 

Kuvat Room21


6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen juttu tämä ostohyvitys. Pitääpä pitää mielessä. :) Tämä jakkara on sitä paitsi todella ihana!

  Hei, blogissani on sinulle haaste. :)

  VastaaPoista
 2. Uskon, että tuoli sopii teille tosi hyvin, se näyttää oikein kivalta! Olen salaa haaveillut tuon tyylisestä istumesta meillekin, mutta se on jäänyt toistaiseksi haaveilun asteelle....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin toivon kovasti, että se meille sopisi! :)

   Poista
 3. Tosi kaunis jakkara, en ole itse vielä tilannut mitään ostohyvityksen kautta, vaikka hyvin lähellä se on jo ollut. Vaikuttaa minusta tosi hyvältä!

  Tuon jakkaran voisin heti meille kotiuttaa, sen verran upea,. Muutenkin House Doctorin tuotteet ovat ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, House Doctorista on tullut yksi omista lempimerkeistä! Kauniita, rouheita muttei ylihinnoiteltuja tuotteita. <3 :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...