5.2.2014

VintagepussiTonkaisin eilen paketointi- ja askartelumateriaalejani ja löysin säilöstä nipun tällaisia vintagepusseja. Oli heti kokeiltava, miltä tämän viikon kaksiväriset tulppaanit näyttäisivät paperipussissa. Kivalta ainakin kuvausinnosta päätellen!


Vintagepussit on hankittu muistaakseni Prismasta, mutta äkkiäkös vastaavan pyöräyttää tehdä itsekin. Arkki vanhaa paperia ja that's it. Jos tulppaaneja haluaa pitää pussissa kauemminkin, tulee vedensaannista huolehtia ja rullata varsien ympärille kostuketta. Paperipussi kannattaa myös ehdottomasti suojata sisältäpäin pienellä muovipussilla.


Testailin taas objektiivin käsitarkennusta ja loput kuvat ovatkin tästä mallinnusta. Rakkaussuhde Nikonin järkkäriin on jo vankalla pohjalla, vaikka yhteistä taivalta on takana vasta joulusta lähtien. Hurja into olisi oppia ja edistyä, mutta tipuaskelilla mennään vaihe kerrallaan. :) Erityisesti tykkään ottaa tällä hetkellä sellaisia kuvia, joissa asetelmaan saa syvyyskontrastia. Siis sellaisia, jossa etu- tai taka-ala tarkentuu ja vastaavasti toinen sumentuu.12 kommenttia:

 1. Hauska pussi :) kuvaaminen on kyllä niin ihanaa puuhuu. Kohta se mullakin kohenee, toivottavasti :) kyllähän tuolla vanhallakin järkkärillä ihan kuvia saa mut kaipaan jo enemmän! Kauniita kuvia olet ottanut, hiljaa erittäin hyvä tulee :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuhaa siis, kännykällä kirjoittelu tökkii :/

   Poista
  2. Nälkä kasvaa syödessä, taitaa päteä asiassa kuin asiassa! :)

   Poista
 2. Aikas ihana pussi. Kaikkea sä keksit. :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, Jenna! Olenkin suorittanut sen jo "ennakkoon". :) Löytyy täältä: http://deko133.blogspot.fi/2014/01/bloggauspaikka.html

   Poista
 4. Ihania kuvia<3
  Voittotarra on tullut perille ja teinkin siitä heti pikkupostauksen. Laitan varmaankin blogiini enemmän kuvia, kunhan saan sen paikoilleen. Kiitoshalit ja hymyt sinulle vielä kerran♥

  VastaaPoista
 5. Jee, hyvä että löysi tiensä perille! :) Täytyypäs käydä sitten kuikkimassa, miltä tarra näyttää paikoillaan! Ihanaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...