17.7.2014

Mustavalkoista kehyksiin + pienet messukuvat


Sen betonitaulun myötä muuttelin ilmettä lipaston päällä vähän enemmänkin. Printtailin tuumiskeltavaksi kymmeniä erilaisia, mustavalkoisia printtejä, joista kehyksiin päätyivät nämä kolme. Tykkään tuosta kauriista ihan hirmuisesti, jokin peurabuumi on nimittäin ollut täällä jo pidempään meneillään. :) Kauriin kaverina oleva pikkutaulu on vanha, sen tekstiin ja taakse kiinnitettyyn pikkulusikkaan liittyy minun ja isännän pieni inside-juttu.


Ylätason Looking is not seeing -printti on sopivan oivaltava ja graafinen tuolle paikalleen. Graafisuus on valloittamassa meiltä tilaa näköjään enemmän ja enemmän, nimenomaan mustavalkoisessa muodossa.


Jatkossa pitäisi muistaa nohevoitua muuttelemaan lipaston ilmettä useammin. Edellinen asetelma sai kellua paikallaan moooooonta kuukautta - aivan liian kauan. Johan siinä mielikin virkistyy, kun ohi kävellessä on hieman erilaista katseltavana. Ja mikä parasta, tällaiset muutokset eivät kustanna senttiäkään, senkun vaan näkee sommitteluvaivan.

Vietimme eilen pitkän päivän Jyväskylän Asuntomessuilla. Instagramia seurailevat ovatkin jo nähneet otoksia messureissulta, mutta tässä tännekin pieni kuvakoonti päivältä.Taskut eivät täyttyneet ideoista ja inspiraatiosta siinä määrin kuin odotin, vaikka kauniita koteja olikin monia. Katsotaan, löytyykö kameran muistikortilta aihetta pidempiin postauksiin, vai sivuanko näitä messuja lyhyemmin.

Meidän kesäretkemme ei kuitenkaan päättynyt Jyväskylän etappiin, vaan jatkoimme matkaa Tampereelle. Viime viikonloppuna pyörähdimme Lappeenrannassa jammailemassa ysäribändien tahtiin ja nyt onkin hyvä jatkaa vielä samalla linjalla - tänään luvassa on Pandora. Ollaan me hupsuja. No, tällaista tämä kesä ja lomailu on. ;)


6 kommenttia:

 1. Tykkään! Pitäisi itsekin vaihtaa taas olkkarin mustavalkoiset printit uusiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä yritin olla kauaskantoisen fiksu, ja printtailin niin reilusti enemmän kuvia, että seuraavalla vaihtokerralla riittää vain kurkistus kaappiin ja valintaoperaatio. :)

   Poista
 2. Voi kun upeita printtejä! Mistä tulostit? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän hakuammunnalla etsiskelin näitä Pinterestistä ja Googlen kuvahausta erilaisilla enkunkielisillä hakusanoilla, ja myös Society 6:n sivuilta löytyi kivaa printattavaa. :)

   Poista
 3. Aivan ihanat taulut!! Me like :))!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...