6.8.2014

Vaasan sisustuspyrähdys

Länsirannikon reissullamme vietimme Kristiinankaupungin jälkeen seuraavat kaksi päivää Vaasassa. Siellä eivät shoppailut olleet pääosassa, mutta sen verran maltoimme kuitenkin kaupoilla pyöriä, että bongasimme nämä kolme putiikkia. Napakka katsaus nyt jokaiseen niistä.

Seven Roses | Rewell Center, Ylätori

Seven Roses on itse asiassa Blossomin vaatekauppa, josta on kuitenkin omistettu yksi nurkkaus sisustuksellekin. Kaunista. ♥

 
Sisustus Säde | Palosaarentie 16

Keskustan ulkopuolella sijaitseva Sisustus Säde kätkee valikoimiinsa niin maalaisromanttisia kuin modernimpiakin tuotteita. Reilunkokoiset myymälätilat antavat tähän hyvän mahdollisuuden. Merkeistä edustettuina ovat mm. Gant, Nordal, Bloomingville, Greengate, Riviera Maison, House Doctor, Lexington ja Pappelina. Sisustus Säteestä hankin sen keittiöpyyhkeen, josta postailin jo aiemmin


Sisustus IN | Vaasanpuistikko 15

Keskustassa sijaitseva Sisustus IN ei lämmittänyt minua niinkuin kaksi edellistä putiikkia, mutta täälläkin oli kiva käydä kiertelemässä. Valikoimista löytyy edustettuina mm. Eva Solo, Umbra, Zack, Jolipa ja Different Design.



Vaasan etapilla yövyimme Hotelli Kantarelliksessa. Suosittelen! Huone oli sisustettu kattokruunuineen tummanpuhuvan ylellisesti ja kylppäristä löytyi poreallas. Aamupalakin oli tason verran monipuolisempi kuin tavallisesti hotelleissa.


Ja mitä me teimme sisustuspyrähdysten ja hotelliloikoilun lisäksi? No olimme tietenkin Hietasaaren biitsillä! Voi vaasalaiset, teillä on kyllä upea ranta. ♥


Mitä mieltä olit näistä putiikeista, ja oletko käynyt niissä jo livenä? Missasinko jonkin oleellisen sisustuskauppakohteen? Vaasalaiset tai aluetta tuntevat, tänne saa antaa vinkkejä näin jälkikäteenkin. :)



9 kommenttia:

  1. Nam! Nam! Mitä tavaroita... En ikinä muista noiden kirjainmukien nimeä??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tarkoitat noita Blossomin mukeja, niin en osaa sanoa niistä itsekään enempää. :D

      Poista
  2. Mukavat sisustusliikkeet olit bongannut, varsinkin Sisustus Säde on käymisen arvoinen vaikka kauempaakin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti, tykkäsin kun sinne oli koottu tuotteita moneen makuun! :)

      Poista
  3. Hyvät bongaukset olit tehnyt. :) Sitten olisi myös suosikkini Amalia ja Village ja Waasa Maison, jossa en ole vielä käynyt. Kantarellis on ihana paikka. Siellä vietimme hääyön ja muutama kerta on sen jälkeenkin tullut käytyä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä laittaa nuo vinkit muistiin, kiitos Jemina! :) Ja Kantarellis, nam! <3

      Poista
  4. Ai että, juuri nyt täällä rannikolla ollaan, mutta Vaasaan ei tällä reissulla ehditä. Harmi! Mahtavia putiikkeja olet löytänyt! Tälle lomalle on vielä tarkoitus kiertää Kuopion mahdolliset sisustusputiikit sillä niissä ei olekaan tullut pitkään aikaan vierailtua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaasassa on ihan kiva tarjonta! :) Kuopiossa taas on minun mielestä yllättävän vähän sisustusputiikkeja, enemmän saisi olla niitä jotka kokoaisivat useampien merkkien tuotteita saman katon alle! :) Tanskalaismerkkejä varsinkin kaipailisin.

      Poista
  5. Juu, Kuopiossa ei kyllä paljoa kierreltävää ole, mutta pitää silti käydä pitkän tauon jälkeen sielläkin :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...