27.2.2015

Kotikonttori in my mind

Meidän työhuoneemme on ollut vaiheessa syksystä lähtien: kuume sen saattamiseksi loppuun olisi kova. Tällaisessa tilanteessa ei aina voi pidätellä itseään, vaan viimeistelyhankintoja tuleekin tehtyä nurinkurisesti ensin.

Vietin eilen palaveripäivää Kuopiossa, joten aivotyöskentelyn päätyttyä oli luontaista jatkaa kevyelle kauppakierrokselle. Täällä on Kodin Ykkösen loppuunmyynti meneillään (pöh), sieltä löysin jo pari viikkoa sitten tuon 250 millilitran apteekkarinpullon. Eilen taas sain täydennettyä Taika-astiastoani ja tiskipyyhevalikoimaani alehintaan.

Nopea kierros Matkukseen poiki pienen, mutta ilahduttavan löydön: Ikeasta saa tällaisia numeroklemmareita, aivan huippuja! Tigerista nappasin muistivihkon ja rustausvälineitä - nuo puiset viivotinkynät ovat kivoja ja käteviä. Kassiin sujahti myös paketti kirjainleimasimia: näitä minulla on jo isompina ennestään, mutta pienempiä on tullut kaipailtua.

En malttanut olla kuvailematta uusia toimistovälineitä, kun valoakin riitti vielä viiden aikaan kotiutuessani, kamera kiitteli yhteistyöstä ja kokonaisuus miellytti omaa silmää. Kyllä tämä valokuvausopettelu on hauskaa silloin, kun tuntuu että räpsyttely sujuu itsestään! Nyt käytin tavallista enemmän aikaa myös manuaalitarkennuksella leikittelyyn.Välinekokonaisuuden kokosin vierashuoneen työpöydän päälle, sillä muutosvaiheessa oleva työhuone ei todellakaan ole kuvauskunnossa. Olen kerännyt sinne parin viikon ajan myytäviä tavaroita, joten tunku tilassa on pienoinen. Kalusteiden osalta pitäisi päästä eroon entisestä työpöydästä, jotta seuraavaa, pienempää versioita voisi sommitella tilalle. Maalaushaaveitakin olisi, mutta myhäillään niiden kanssa vielä rauhassa.
On ehkä vähän hassua postata työhuoneaiheesta, kun meillä täällä on talviloma alkamaisillaan. No, kotikonttori on vähän eri sfääreissä kuin työpaikan nurkat. Toivon kovasti, että saisin lomalla nytkäytettyä huoneen ilmettä edes vähäsen eteenpäin - paineita edistymisestä en kuitenkaan aio ottaa, sillä lomafiiliksen ylläpito on tulevan viikon ykkösprioriteetti! :) Pientä yllätystä olen kaiken ohessa miehelle kaavaillut, mutta siitä vielä hyshys!

Aivan mahtavaa viikonloppua kaikille ja huippua lomaa muille pohjoisemmille asukeille! ♥


25 kommenttia:

 1. Viehättäviä kuvia <3
  Joskus on kiva lähteä näinkin päin liikkeelle muutoksissa, ei ollenkaan huono idea :) valmistuu varmasti :)

  Iloista lomaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääasia että jostain starttaa, vaikka sitten loppupäästä! ;)

   Poista
 2. Kivoja toimistotarvikkeita ja tosi kauniisti kuvattu!

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen työpiste ja ihania tilpehöörijutskia oot ostanut! Niin kuin Anu sanoi, kauniisti kuvattu :))!!

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työpiste on heti mukavampi, kun sitäkin vähän ehostaa :) Kivaa viikkistä sinnekin!

   Poista
 4. Kiitos klemmarivinkistä, tuollaisia täytyy käydä hamstraamassa itsellekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepas hyvä, ja käy ihmeessä nappaamassa tällaisia! :)

   Poista
 5. Ihania kuvia, todella taitavaa kameran käyttelyä :) Ihanaa lomaa!! <3

  VastaaPoista
 6. Kivoja toimistotarvikkeita! Täälläkin työhuoneen muutos kesken, mutta jotenkin en vaan keksi mitä sinne laittaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla taas on vähän ongelma liian tavaran kanssa - en oikein voi tuoda isompaa uutta tilalle ennen kuin vanhat vähenee :) Mutta muutos on pop! :)

   Poista
 7. Meikäläinen hiplaili tuota samaista pulloa joku aika sitten myöskin työhuoneprojekti mielessäin, mutta mulla se jäi kuitenkin kauppaan, kun ei ollut sillä kertaa se, mitä menin hakemaan. :D Onnellinen, jos saat nyt lomalla jo projektin etenemään. Meillä se on ollut kesken jo ainakin vuoden. Plaah. Siksi blogista ei löydykään yhtään kuvaa kyseisestä tilasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, siellä se huone rauhassa teilläkin odottaa! ;) Minä meinasin ostaa tuollaisen isommankin pullon, mutta tyydyin vain tähän pienempään.

   Poista
 8. Tosi kivat kuvat, tykkään kyllä tuosta plussataulustakin hurjasti! Oletko siis vain maalannut liitutaululla levyn ja liiduilla tehnyt plussan? Plussaa, tykkään! Täällä myös työhuoneprojekti ollut jo jonkin aikaa kesken, suht tyhjää on. Seinille pitäisi keksiä jotain...tai oikeastaan olenkin jo keksinyt, vaatisi vain tuollaista ostosreissua! Ihanaa lomaa, sellainen alkoi täälläkin! Jihaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Minttu! :) Jep, viime kesänä maalasin vanerin liitutaulumaalilla ja sitten rustasin liidulla tuon plussan. Olen miettinyt jonkin muun kuvion taiteilemista, mutten ole raskinut plussasta luopua. :D Taemppiä sinne projektiin ja mukavaa lomaa!

   Poista
 9. Kaikkea hauskaa konttoriin! Klemmarit ovat tosi kivat. Ajattelisi, että sekin on loppuun asti mietitty tuote, mutta niin vain saa langan mutkalle uuteen muotoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ihan onnessani näistä klemmareista, tosi hauskat! :) Kotikonttori saa heti piristystä tällaisista pienistä tilpehööreistä.

   Poista
 10. Ihania ostoksia ♥ ja niin kauniita kuvia. Ihanaa viikonloppua ja lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoksasin tässä justiinsa, että enpäs ole tainnut viime aikoina oikein mitään uutta ostellakaan - ja nämäkin tällaisia pieniä. Hyvä minä, alkuvuosi on siis mennyt mukavasti pihistellen. :D

   Poista
 11. Mieheni katseli näitä kuvia ja totesi, että kyllä tuo Kristiina on tosi hyvä ottamaan kuvia <3 Niin minustakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiii teitä! <3 Kiitos! <3 Eipä kyllä sielläkään puolen mitään noviiseja olla! :) Vähän pelottavasti on noussut taas hinku miettiä uutta objektiivia.. O'ou...

   Poista
  2. Meiltä löytyy hinku uudelle kameralle, ounou!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...