30.4.2015

Terveisiä Helsingin kattojen yltä!

No niin, taitaa olla minun vuoroni päivitellä omaa kuvasaldoa lauantaisesta Bloggers' Inspiration Daysta. Monet Indiedays-perheen bloggaajat ovat jo rustanneet huikeita raporttejaan tilaisuudesta, toivottavasti olettekin jo bongailleet niitä. Itse odottelin näitä virallisia kuvausseinän kuvia mukaan, joten tässä ne ovat:

Kuten kerroin aiemmin, olin liikkeellä Syhinä-blogin Syhin kanssa. Kauaa ei kuitenkaan ehtinyt kaksistaan ihmetellä, kun jo bongailimme tuttuja sisustusbloggaajia. Pitihän sitä käydä kuvassa sitten isommallakin sakilla! :)

BID on bloggaajien ammattitapahtuma, joka pidettiin tällä kertaa mahtavissa puitteissa ravintola Maxinessa - näkymät yli Helsingin olivat huikeat. Tilaisuus koostui erilaisista esittelypisteistä, joissa pääpainoina olivat kauneus, muoti ja hyvinvointi. Myös juoma- ja napostelupuolesta oli huolehdittu: herkut olivat enemmän kuin kutsuvasti valmistettu ja aseteltu.

Me hyörimme eniten muutamassa pisteessä: Muun muassa Olympuksen tykönä tutustuimme tarkemmin valmistajan kamera- ja objektiivivalikoimaan. Pauligin juomavalikoima taas oli sen verran kutsuva, että päädyimme tuunaamaan itsellemme lämpöiset kaakaot kermavaahdolla. L’Oréal esitteli pisteellään uusia Prodigy-hiusvärejä, joita saimme kotiin testiinkin. Hiusvärien lomasta bongasimme The Voice of Finland -ohjelmasta tutun Jesperin - olihan poitsun kanssa ikuistettava yhteiskuvat! Eniten aikaa kulutimme Fresita Loungessa, missä jonotimme käsihoito- ja manikyyripisteelle. Itse valitsin pikahoidoksi kynsien lakkaamisen, ja kylläpä tulikin sähäkän pinkit kynnet reissutuomisiksi.



Kaikista mukavista esittelypisteistä huolimatta oli tapahtuman paras anti tavata muita bloggaajia. On se vain huippua, miten yhteiset mielenkiinnon kohteet ja harrastukset yhdistävät ihmisiä ympäri Suomen. Kiitos siis vielä kaikille mukana olleille blogisiskoille!

Tänään ollaan jo toisenlaisissa hulinoissa. Vappua kovasti viritellään, vaikka keli on ihan uskomaton. Minulla oli aamulla vastassa parikymmentä senttiä lunta, kun lähdin ajelemaan kesärenkailla töihin. Reilut 70 kilometriä kuitenkin taittuivat oikeilla raiteilla, vaikka pari kertaa tulikin luisuteltua poikittain. Vappuaaton kohokohta tulee toivottavasti olemaan uuteen tätitettävään tutustuminen. Huomenna sitten vedetään miehen kanssa valkolakit päähän ja kirmataan vähän toisenlaisiin maisemiin.

Iloista vappua! 





12 kommenttia:

  1. Ihanat muistot sinullakin päivästä! :-) Päivä näyttää oikein onnistuneelta! :-)

    Ihania hetkiä viikonloppuun ja vauvan parissa <3

    VastaaPoista
  2. Voi että olet ottanut kauniita kuvia! Aivan ihania! Syksyllä sitten nähdään ;) <3

    Mukavaa vappua!

    VastaaPoista
  3. Kivoja kuvia olit ottanut ja kyllä vaan täälläkin tapahtumaa vielä lämpimistä muistellaan, mukava ja rento päivä :)

    VastaaPoista
  4. Hieno kuvakollaasi mainiosta lauantaipäivästä! Mä taidan jättää ID-postauksen tekemättä, kun kuviakin tuli sen varran niukasti napsittua...
    Hauskaa vappua!

    VastaaPoista
  5. Ihanaa oli nähdä <3
    Mukavaa vappua.

    VastaaPoista
  6. Niin ihania kuvia olet ottanut. Minua harmittaa etten saanut kaivettua kameraa esiin siinä muiden kanssa höpötellessä. Aika moni ständikin taisi jäädä väliin, heh. Oli niin ihana nähdä sinua taas!!!!

    Ihanaa vappua <3

    VastaaPoista
  7. Upeita kuvia olet taas ottanut. Mukavaa vappua!

    VastaaPoista
  8. Oletpas napsinut kivat kuvat päivästä! Ihan näkee tilan eritavalla kun katsoo kuviasi, oliko siellä noin upeet valaisin rivistötkin ;) Ei ehtinyt katselee, kun oli niin paljon kivoja juttukavereita vierellä ;)

    VastaaPoista
  9. Huippu kivoja kuvia, näitä oli hauskaa katsella :) Varmasti oli hauskaa! Ihanaa vappuviikonlopun jatkoa <3

    VastaaPoista
  10. Huippu kivoja kuvia, näitä oli hauskaa katsella :) Varmasti oli hauskaa! Ihanaa vappuviikonlopun jatkoa <3

    VastaaPoista
  11. Ohhoh, minullahan on jäänyt vastailematta tämän postauksen kommentteihin - hups! Iso kiitos kaikille kommentoijille ja Indiedaysin kemuissa tavatuille, ootte ihania! <3 :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...