8.6.2015

Tapetoinnin lopputulos

No nyt on vierashuoneessa karaktääriä! Tovi sitten viettämäni tapetointipäivän aikaansaannos on tässä: Ferm Livingin Half moon -tapetilla päällystetty seinä. Aika päheä.


Vaikka seinä on nyt kondiksessa, en ole tyytyväinen huoneen kalustukseen. Tai siis sisustuksellisten yksityiskohtien järjestykseen. Nyt haluaisin tuon liitutauluvanerin näkyvämmälle paikalle, peilin kohdalle. Vaneria ei kuitenkaan taida saada kiinnitettyä kipsilevyseinään turvallisesti, se kun on julmetun painava. Pitäisi olla koolaukset paljastava kamera käytössä, niin uskaltaisi ruuvailla puuta vasten. 

Näistä kuvista rajasin pois ruskean lipaston. Ennen ruskea väri on näyttänyt siinä lämpöiseltä, mutta nyt se ei oikein sovi muuten mustavalkoiseen ilmeeseen punertavuutensa vuoksi. Vaaleampi koulutuolin ruskea sen sijaan sopii. Minulla taitaa olla vaihtoehtoina joko maalata lipasto tai vaihtaa se päikseen meidän makkarin valkoisen Hemnes-lipaston kanssa. Hmm. Lipaston voi tsekata vaikkapa tästä postauksesta.

Itseämme saamme taputtaa olalle siitä hyvästä, että jätimme rakennusaikana vielä kaikki seinät maalipinnoille. Olisi saattanut syntyä vikatikkejä, jos jo silloin olisimme pläjäyttäneet valita seinille kuoseja. Nyt tässä muutaman asumisvuoden aikana on ehtinyt makustelemaan ja tunnustelemaan huoneiden käyttötarkoituksia ja fiiliksiä. Ovathan tässä kalusteet, järjestykset ja huoneiden funktiot kerinneet jo muuttumaan. Sisustusmakukin. Nyt tuntuu siltä, että nykyinen huonejako tyyleineen on hyvä, selkeä ja pysyvämpi.

Vaan se tästä huoneesta, luulen että kalustemietinnöistä huolimatta vierasmakkari jää nyt hetkeksi lepotilaan. Muita projekteja pukkaa siinä määrin, että melkein hengästyttää. Tuntuu siltä, että elämässä tapahtuu nyt paljon ja monenlaisia asioita. Sellaisia, jotka yhtä aikaa jännittävät hirmuisesti ja pitävät mielen täpinöissä. Kahvinjuonti minun on pitänyt jo laskea ihan minimiin, jottei se enää kiihdyttäisi olotilaa entisestään. :) Tunnen vähän huonoa omaatuntoa siitä, etten ole ehtinyt kunnolliselle blogikierrokselle muiden bloggaajien postauksiin. Yritän kuitenkin varastaa sillekin hetkisen aikaa, ihan kohta.

Nyt teitä tietysti ärsyttää arvailla, että mitä kummallisia asioita täällä on meneillään. Toivon, että voisin paljastaa teille kaksi salaisuutta ensi viikonloppuna. Muita vähemmän hyssyteltäviä asioita ovat olleet muun muassa viimelauantaiset pikkumiehen ristiäiset, joista Instagramia seurailevat pääsivät näkemään minun ja miehen juhlalookin. Ristiäisiäkin jännitin hirveästi, vaikken tiedä miksi - olinhan "vain" tädin roolissa. Tänään olen kiiruhtanut jo hoitamassa ja järjestelmässä puutavaratoimitusta; justiinsa nostettiin kuljetuspoitsujen kanssa pergolaan tarkoitetut puukasat tuohon meidän pihasepelille. Saadaan ruveta miehen kanssa aprikoimaan, että mitä ja miten niistä olikaan tarkoitus rakentaa!

Isompien ajatusvaltaajien lisäksi olisi hoidettava myös muita tavallisempia perushommia: ruoho huutaa leikkaajaa, ikkunat pesijää, sähköpostit vastaajaa, puutarhakatteet laittajaa, rikkaruohot kitkijää, pihan vesiaihe viimeistelijää, koti siivoojaa ja jääkaappi kaupassakävijää. Ei, ei ole tekemisestä puutetta täällä. 

Mitä teille kuuluu? Mukavaa maanantaita!

37 kommenttia:

  1. Upealta näyttää, itselläkin tuli näiden kuvien myötä remppakuumetta :D

    VastaaPoista
  2. Nonni! Kyllähän vähän jää hämäämään mitä siellä tapahtuu, mutta kärsivällisesti jaksan odotella! Muistathan kertoa :))!

    Oikein kaunis tuo tapetti ja uskon, että olet tyytyväinen :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kaunis tapetti!
    Mitä ihmettä siellä onkaan tapahtumassa...toivottavasti voit paljastaa meille pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä Half moon on kyllä niiiin ihku. :) Aika ihmeellisiä juttuja, oon vaan liian taikauskoinen paljastaakseni kaikkea etukäteen! x)

      Poista
  4. Jännittävää!! Ihania juttuja siellä meneillään. Nauti! <3

    VastaaPoista
  5. Ihan mieletön lopputulos <3 näyttää aivan ihanan raikkaalle :) tosi hyvä valinta :)

    Täälläkin jännätään uutisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapettivalinta oli minulle rohkea, mutta tykkään kyllä lopputuloksesta! :)

      Poista
  6. Ihana tapetti, itsekin miettinyt ja nyt vaan vahvistui halu saada. Mistä hankit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! :) Tosin yhtä seinää enempää ei tällä kannata vuorata, että rauhallisuus säilyy. :) Ellokselta tilasin!

      Poista
  7. Kiva tapetti. Luulin, että huoneeseen tulee koivutapetti, kun muistelen jossain postauksessasi sitä vilauttelleen. Muistan varmaan väärin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et muista ollenkaan väärin - koivuseinän tapetoin noin kuukausi sitten toiseen päähän taloa, työhuoneeseen. :) Siitä oikeastaan lähti tämä tuoreinkin tapetointivimma! Koivuseinä löytyi täältä: http://deko133.blogspot.fi/2015/05/muutos-pilkottaa.html

      Poista
  8. Kertakaikkisen ihana tapetti!
    Sisustusmaku on mielenkiintoinen juttu, se on itselläkin muokkautunut matkan varrella ihan omanlaisekseen. Kohta pääsen sisustamaan pojan huonetta uusiksi, kun siitä tulee hänelle enää "kääntymispaikka" armeijan ja opiskelujen alkaessa. Sitä ennen saan kuulemma luvan pitää näppini erossa hänen huoneestaan : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisustusmaku on kyllä ihan hassu, huomaan ainakin itse, millaista reittiä se on täällä jalostunut - maalaisromantiikasta ja blingistä suoraviivaisempaan, karumpaan ja mustempaan. :D Mutta oi, voin vain kuvitella tuota hötäkkää, kun pääset kohta käsiksi pojan huoneeseen! <3

      Poista
  9. Rohkea ja särmikäs. Seinässä on luonnetta ja sitä täytyy katsoa pitempään. Upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan rohkea, varsinkin tänne meille, missä ei hirmuisesti olla kuoseilla iloteltu! :D Olen kyllä iloinen, että uskalsin revitellä!

      Poista
  10. Tykkään, vaikka en mikään tapetti tyyppi olekkaan. Särmikästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän sama täällä - tämä oli elämäni toinen tapettiseinä! :')

      Poista
  11. Tuo on kyllä kaikista ihanin tapetti mitä on koskaan keksitty <3 Kipsilevyyn saa kiinnitettyä melkein mitä vaan juttuja Alligatoreilla, kestää jopa 30 kg painon!
    http://renholm.fi/toggler-kiinnikkeet/alligator/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Syhi, kiitos valtavasti vinkistä! Pitääpä ruveta suostuttelemaan miestä kiinnityshommiin! :D

      Poista
  12. Mielettömän hieno tapetti. Kaunista kaikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä Ferm Livingin kuosia olen ihastellut yhä enemmän ja enemmän, enkä enää voinut vastustaa kiusausta. :D

      Poista
  13. Kivan näköinen....oisitkohan kohta jossain muussa kuin "tädin" roolissa?

    VastaaPoista
  14. Tosi magee! Tuo sama tapetti on yksi vaihtoehto meidän neidin huoneeseen, pitääpä näyttää tämä sille.

    VastaaPoista
  15. Tuo tapetti on kyllä niin ihana! Sillä olikin tarkoitus tapetoida toinen lastenhuone, mutta koska suunnitelmat muuttuu ja talo lähtee syksyllä myyntiin, en enää aio suunnitelmaa toteuttaa. Katsotaan sitten joskus uuteen taloon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi teitä, senkin talonmyyjät!! :)) Joo, ehdottomasti sitten seuraavaan taloon tätä tapettia! ;)

      Poista
  16. Ihana tapetti ja sopii niiiin hienosti tuonne :) Tykkään!

    VastaaPoista
  17. Tulipa hieno seinä! Tuota kuosia olen katsellut itsekin sillä silmällä, mm. edellisen kodin suihkuverhon hankinta-aikaan se oli top kolmosessa. :) Nyt sitten vain niitä yllätyksiä odottelemaan. <3

    VastaaPoista
  18. Nättiä tuli. Tämä tapetti oli myös minulla raksa-aikana harkinnassa, mutta ei ehtinyt siihen hätään vielä ilmestyä myyntiin.

    VastaaPoista
  19. Näyttää kyllä tosi upealta!!! Hieno tuo tapetti, en jotenkin vaan kyllästy Half Moon kuosiin.

    VastaaPoista
  20. Upealta näyttää! <3 Puolikuukuvio viehättää täälläkin, sitä on ehdottomasti saatava meille jossain muodossa! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...