28.1.2016

Petipuuhia

Terveiset vauhtiviikon keskeltä! Meillä on tänään töissä iso kokous, jonka vedän yhdessä toisen kollegan kanssa. Ollaan saatu tehdä pohjatöitä kaiken muun homman ohessa, mutta ihan mukavan flown puukkimana. Toissapäivänä jouduin kiertämään töistä kotiin toisen paikkakunnan kautta, kun tukkirekka oli ajautunut poikittain tielle ja tukki normaalireittini kokonaan. Kyllä kiroilutti lähteä pidemmälle kiekalle, kun juuri kyseiselle päivälle oli sovittu Dekotalon työpäällikön kyläily. No, viiveestä huolimatta ehdittiin istua nelisen tuntia ja käydä läpi yksi jos toinenkin asia.

Eli joo, uuden talon suunnitelmathan täällä on jo aloitettu. Voisi sanoa, että visiot ovat ajatustasolla jo hyvinkin pitkällä, vaikka aikataulullisesti mitään ei vielä hetkeen tapahdu. Tälle vuodelle ei ole muuta konkreettista luvassa, kuin tontin raivausta ja mahdollisesti ensivaiheen maatöitä. Jälkimmäistä varten tarvitaan kuitenkin rakennuslupa valmiiksi, joten siksi suuntaviivat talosta on oltava selvillä ajoissa. Vähän olen puntaroinut sitä, kuinka paljon ja missä vaiheessa alan teille projektista raportoimaan: olen sen verran taikauskoinen, että uskon liian aikaisessa vaiheessa maalailtujen, julkisten haavekuvien tuovan epäonnea. :) Kell onni on, se onnen kätkeköön. ♥ Mutta no worries, konkreettiset etapit tulen kyllä selostamaan!

Nämä kuvat ovat meidän makuuhuoneestamme. Siellä värimaailma noudattaa samaa linjaa kuin muuallakin talossa: harmonisen vaaleaa ja harmaata mustalla höystettynä. Joulupukki kuuli toiveeni tekstiileistä ja paketeista paljastui toivomani vaaleanharmaa päiväpeitto ja uusia lakanoita useampikin pari. Nämä neuloskuviota toistava printtilakanat ovat Ellokselta ja tykkään niistä hirmuisesti! Kolmiulotteinen kuvio näyttää lumoavalta ja huijaa silmää urakalla. ♥

Jos mahdollista, niin tykkään sängynpäädystä päivä päivältä enemmän. Liitutaulumusta on täydellisen rouhea ja valkoiset lukulamput täydentävät päätyä loistavasti. Siirsin omalle yöpöydälleni vielä tunnelmavaloksi PR Homen pöytälampun, jonka hankin viime kesänä Ruotsista, edellisessä postauksessani esittelemästä JB Homesta.

Seuraavassa kuvaparissa on lipasto, jonka muutosta en ole teille vielä esitellytkään. Sehän on oikeasti akaasiapuuta ja alkuperäiseltä väriltään punertavanruskea. Lipasto oli aiemmin vierashuoneessa, mutta siirsin sen meidän makkariin ja maalasin mustaksi jo loppukesästä.

Syy, miksi en ole esitellyt lipastoa uudella paikallaan ennen tätä, on hyvin ilmeinen. Se nimittäin toimii meillä makkarin TV-tasona eikä ole sisustuksellisesti kovin inspiroiva blogiesiteltävä. Erittäin käytännöllinen se kuitenkin on ja näppäränkokoinen tuohon nurkkaan. En tiedä, oletteko kaipailleet makuuhuoneesta laajempia näkymiä, mutta ajattelin, että olisi nyt ihan hauskaa paljastaa sen varjeltu salaisuus. Tämä TV kun ei vielä ole se kaikista huonoin blogikuvien aihe...


Oikeasti meillä makkarissa katsellaan nimittäin telkun lisäksi tätä urheilullista näkymää, jytäkkää crosstraineria. Nykyisillä neliöillä sille ei ole muuta säilytysaluetta, mutta onneksi laite jää täysin seinänpätkän ja sisäoven taakse nurkkaan; ei näy muihin huoneisiin. Jospa sitten siinä seuraavassa talossa olisi tällekin oma paikkansa. :)

 Mukavaa loppuviikkoa!


17 kommenttia:

 1. Tuo pääty on kyllä upea, en ihmettele että ihastut hetki hetkeltä enemmän :):) ihana :) ja voi nuo lakanat, niihin kyllä kelpaa kömpiä :) tosi hienot :)

  Mukavaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taputan itseäni olalle, että uskalsin toteuttaa tuon päädyn. :) Hauskaa viikkistä! <3

   Poista
 2. Ihanan kuuloisia talosuunnitelmia! Ja kutsuvan näköinen sänky upean päätynsä kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnitelmia on kyllä on hirmuisesti takataskussa! :D

   Poista
 3. Ihanan pehmoisia kuvia ja hauska kuvapaljastus, koti on elämistä ei blogikuvia varten :) Ihanaa kuulla, että taloprojekti etenee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo, vähän on noussut viime aikoina angsti sellaista mukatäydellisyyttä kohtaan, siksi tällainen rajoja rikkova kuvakulma! x) Kyllä se projekti näyttää etenevän, voit vaan kuvitella miten pitkällä ollaan jo meitsin pään sisällä!

   Poista
 4. Ihania kuvia teidän makkarista ja piilotelluista tavaroista :). Ja, mukavia suunnitelmia teillä uuden rakennusprojektin tiimoilta. Niin, ja tuo pöytälamppu, juuri tuoolaisen tilasin JB Homesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, hauska sattuma! Tuo lamppu on tosi mieleinen! <3

   Poista
 5. Ah ihana tuo pöytälamppu!! Kävis meillekin :). Samoin t uo sängynpääty on upea :)

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lamppu on ollut kyllä tosi mieleinen ja kovassa käytössä - ja kävis ehdottomasti teillekin! Huippua viikkistä! <3

   Poista
 6. Ihanat lakanat! Ja mustasta sängynpäädystä tykkään kovasti, tuo kivaa rouheutta ja särmää. Tahtoo kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se joulupukki kyllä loistava, kun kuuntelee niin tarkasti meikäläisen toiveita! :) Itse tykkään päädystä siksikin, että sain ideoitua ja tehtyä tällaisen kokonaisuuden, mitä ei varmasti ole kellään toisella. :)

   Poista
 7. Kyllä on niin kivan näköistä <3

  VastaaPoista
 8. Todella kutsuva makkari ! Ja eikös noilla jumppavehkeillä ole tapana olla vaatesäilyttimiä jne, joten todella tarpeellinen kapistus siis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, itse olen tehokkaasti yrittänyt välttää laitteen muuttumista naulakoksi ja paria lipsahdusta lukuunottamatta olenkin onnistunut siinä ihan hyvin. :D Oma silmähän tuohon on jo tottunut, mutta ihan hauskaa oli paljastaa se nyt täälläkin. :)

   Poista
 9. Voih, näyttää ihanalta! Samoja lakanoita olen katsellut, mutta en vielä kotiuttanut. Sopii kyllä ainakin teille aivan unelmasti!

  VastaaPoista
 10. Aivan ihanat nuo neuloskuviolakanat! Ja muutenkin makkarissa näyttää tosi kauniilta<3 Hihiii, meillä kanssa muutama nurkkaus on sellainen, ettei niitä mielellään kuvaile :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...