3.2.2017

Rännit ja lattia - done

Mökillä on nyt lattia, kuten kännykuvista näkyy! Tämä etappi tuntuu tähänastisista raksailuista onnellisimmalta - kävellä nyt oikealla lattialla. ♥ Instasta voitte kurkata kuvan tätä vaihetta edeltäneistä sunnuntain ähräilyistä, kun vedimme sähkärin kanssa valun alle tulevia sähkökaapeleita kiinni teräsverkkoihin iltamyöhäiseen saakka.

Oletimme, että mökki olisi nyt valun jälkeen märkä kuin sademetsä, mutta vesipisaroiksi tiivistynyttä kosteutta ei olekaan ollut juuri yhtään. Kun täällä Iisalmessa sai aikoinaan luututa useampana päivänä ikkunoita kuiviksi, mökillä olen vetäissyt vain kerran muutamat pienet pisarahelmet ikkunoista.

Myös rännit asennettiin tällä viikolla paikoilleen. Valitsimme tuollaiset tummanharmaat, kuten katto ja ikkunoiden ulkopuitteet. Asennuspoitsut olivat aloittelemassa hommia juuri silloin, kun piipahdin tiistaina katsomaan valmista valua ensimmäistä kertaa. Olivat ajelleet Oulusta saakka tekemään noita muutamia rännivetoja.

Työmaa saa nyt kuivaa rauhassa tovisen. Tässä odotellessa pitäisi valmistella läpivientiasioita sekä hankkia ja asentaa tikkaat kattosiltoineen. Sitä vain mietiskelimme, että millä ihmeen välineillä päästäisiin asennushommiin tuonne kuuden metrin korkeuteen - hypätäänkö traktorin vai kaivurin kauhaan. :')

Iloista viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Oi, hienoa teillä etenee urakka mukavasti. Ja, hieno teline kuivurilla. ;)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tuo härpäke oli kätevin nostaa liinalla parven kattopalkkeihin roikkumaan.. :D

   Poista
 2. Mökki valmistuu hirmuista kyytiä, mahtavaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tahdissa tapahtuukin sitten roima muutos hitaampaan, kun Dekotalon osuus on valmis.. :')

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ihan hyvällä tahdilla on nuo Dekotalon osuudet hoituneet. Vähän naurattaa jo ajatella, millä tahdilla sitten itse äherretään hommia eteenpäin, kun timpurit häippäsee levytysten jälkeen! x)

   Poista
 4. Heippa
  Yleensä en ole kiinnostunut raksaprojekteja seurailla, mutta teidän mökin valmistumista on ollut kiva seurata.
  Se näyttää sujuvan ja postaukset on niin kivasti tehty. Kiitos sinulle ja tsemppiä projektiin. ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista! <3 Yritän pitää nämä raksapostaukset mahdollisimman selkeinä ja simppeleinä - kuitenkin niin, että niistä jää itselle muisto ja kertovat seuraajille olennaisimman. Koitan myös rytmittää blogia niin, että postausaiheissa vuorottelevat normaalit sisustuspäivityksetkin. :) Hymyjä viikonloppuun!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...