6.4.2024

Yksivuotias

"En tiedä mitään niin ihanaa,

kuin oman yksivuotiaan.

On kaikki suurta ja mahtavaa,

kun maailmaa hän valloittaa.

Suklaasilmä, pellavatukka,

äiskän ja iskän oma kukka!" 

 

Vau, onpahan ollut vuosi! Vuosi täynnä pienen ihmisen olemassaoloa, kasvua ja kehitystä. Toisaalta aika on hujahtanut nopeasti, toisaalta vuoteen on mahtunut vaikka ja mitä. Ja nyt meillä on yksivuotias, maailman ihanin taapero. ♥

Viimeisen kuukauden ajalta merkittävin uusi asia oli kävelemään oppiminen - juuri sopivasti synttärilahjaksi jäbälle itselleen ja iloksi meille muille. Konttaaminen on nyt hylätty historiaan ja paikasta toiseen liikutaan pystyssä taapertaen.

Saimme Romeon kanssa kuvattu ihania synttärikuvia, enkä osannut ja halunnut rajata niiden määrää pienemmäksi. Tässäpä siis kuusitoista söpöä kuvaa päivänsankarista.















Synttäripäivä meillä meni tänään aamusta iltaan juhlahumussa. Äiskä, iskä ja koirat herättivät Romeon onnittelulaululla, ensimmäistä pakettia ihmeteltiin aamupuuron äärellä ja synttärivieraiden kanssa juhlittiin käytännössä koko päivä iltapesuille asti. On puhallettu kakkukynttilää, leikitty ja temmelletty, poksautettu yksi ilmapallo, herkuteltu kahvipöydässä, ihasteltu onnittelukortteja ja ihmetelty lahjoja. Voiko täydellisempää synttäripäivää ollakaan?

Kiitollinen mieli tästä päivästä, menneestä vuodesta ja ennen kaikkea Romeosta. Meidän ihanasta yksivuotiaasta. ♥

Onnea, rakas Romeo!

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...