28.10.2015

Kalenteri 2016

Halusinpahan tehdä mustavalkoisen sisustuskalenterin vuodelle 2016. Sellaisen, joka voisi olla koko vuoden työhuoneessa tai muualla esillä, sulautuen sisustukseen. Skandinaavisen ja modernin. Sellaisen, joka ei heti näyttäisi kalenterilta vaan ensikatsomalta joltain muulta. Sellaisen, jota ei heti samanlaista vastaan tulisi. Mielestäni onnistuin. Ideanahan tässä on se, että kuukaudet on kuvattu pystyriveittäin. Viikot on jaksotettu seitsemään pallon pompseiksi ja pyhäpäivät on merkattu rasteilla. Merkintöjä tähän ei ole tarkoitus tehdä, vaan kalenteri hahmottaa koko vuotta luovalla tavalla.

Kalenteri on A4-kokoinen. Se on painettu 350 g/m² -vahvuiselle offset-kartongille, jossa on karhea mattapinta. Siis samanlaiselle vahvalle kartongille kuin kortitkin. Sellainen tenkkapoo kuitenkin itselleni iski, etten osaa valita, kummanko version laitan vuodenvaihteen jälkeen esille, mustan vai valkoisen. Ehkä näitä voisi vaihdella vuorotellen. :)

Kalenterit saapuivat eilen ja hyökkäsin heti kuvailemaan niitä iltapäivän viimeisessä valossa. Illalla naputtelin ne myös verkkokauppaan, joten jos haluat tilata tällaisen itsellesikin, homma hoituu täällä.

Hymyjä!


17 kommenttia:

 1. Aikas makee kalenteri ... otathan mukaan Kuopion designmyyjäisiin näitäkin, jos en ennätä tilaamaan ennen sitä. =)

  VastaaPoista
 2. Nämäkin ovat niin upeita :) :) molemmat <3 vaikeus todellakin valita kumpi lemppari :) upeaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä varmaan itse lähden tammikuussa mustalla liikenteeseen. :D

   Poista
 3. Wau, ihanat kalenterit! Tuo musta on kyllä minun mieleeni. Ja, voihan niitä toki vaihdella, kesällä valkoinen jne. Kirpsakat keskiviikko terveiset täältä Raumalta! Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuntuu, että itse starttaan ensin mustalla tammikuussa ja sitten sopivassa välissä vaihdan valkoiseen.. Tai sitten yhteen huoneeseen musta ja toiseen valkoinen! ;)

   Poista
 4. Hauska idea, eivät todellakaan näytä perinteisiltä ruudukkokalentereilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin ei tosin voi oikein merkkailla mitään, mutta eihän se ole tarkoituksenakaan. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...