28.12.2012

Välipäiväpuhteita

Eilen raksalle saapui pieni tavarakuorma, joka sisälsi katto- ja saunapaneeleja. Roudasimme paneelit heti pakkaselta suojaan.


Lämpö oli säilynyt talon sisällä joulupäivät oikein hyvin - lämpöasteita oli toissapäivänä 20. Paneelikanteluiden lomassa talolla piipahti myös valvojamme, jonka kanssa tuli turistua hetken ajan niitä näitä. Puheeksi tuli talon sisällä pinoissa olevat levykasat - niitä pitäisi siirrellä, jotta lattia pääsee kuivamaan levyjen altakin. Dekon miehet aikovat kuitenkin tehdä homman heti, kun palailevat joululomilta.

Jo muutaman levyn alta paljastui märempi lattia:

Koska ensi viikolla on ohjelmassa Uuniseppien takan kokoaminen, tarvitaan talolla vettä. Vesimittarointi oli tilattu tälle päivää, mutta homma venahti vielä maanantaiksi. Miehet kävivät kyllä jo asentelemassa vesimittaria tekniseen tilaan, mutta eivät löytäneet kadun varressa lumen alla olevaa sulkua. Aikoivat selvittää ja hoitaa asian ennen kuin takkaporukka tarvitsee vettä käyttöönsä. 


Vesimittaroinnin lisäksi talolle oli tilattu tänään sähkömies asentelemaan sähköä paineviemärin pumppaamoon. Homma sujui lupsakasti, ja pumppaamon pitäisi olla nyt käyttövalmis. Maanpinnan yläpuolelle nousevan pönikän maisemoimiseksi pitää varmaankin keksiä jotain...


Ja niitä lumitöitä, niitä riitti tällekin päivää! Naapurin pariskunta kävi katselemassa taloamme sisältäpäin ja puheeksi tuli aurausasiat. Naapurimme lupasi vetäistä tänä talvena auratessaan myös meidänkin pihamme, tuleviksi vuosiksi ajatuksena on kehitellä sitten koko alueen kimppa-aurausta.

Joululahjaksi saimme useamman lahjakortin, joilla on tarkoitus hankkia uusia sisustushipleitä muuttoa odottamaan. Huomenna suuntaamme ostoksille, toivottavasti löytyisi jotakin kivaa!

1 kommentti:

  1. Olipas kiva lukea ja muistella omia vastaavia vaiheita. Meille on tulossa myös deko 133 (lisättynä leveyteen 120cm), luovutus vk 7, mahdollisesti aikaisemmin, ei jaksaisi enää odottaa:)
    Mukavia rakenteluita teille!

    Karoliina

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...