16.3.2014

Keltamustaa odotellessa

Pääsiäinen on koputellut alitajunnassa jo hetkisen. Keltaisia ajatuksia on ollut ilmassa, joten eilen oli pakko saada niihin pientä helpotusta. Vielä ei sentään kotoa mitään keltaista löydy, mutta nappasin kaupasta mukaan rairuohotarvikkeita ja klikkasin H&M Homesta pienen keltamustan tilauksen tulemaan. Yleensä en ole tilauksiani sen kummemmin postauksissa esitellyt, mutta näistä sai niin kivan kollaasin, että näytänpä teillekin:

Mustan ja keltaisen yhdistelmä näyttää jostain syystä oikein kivalta. Väriä ei tarvitse olla isoina paloina tai joka paikassa - nämä yksittäiset pilkahdukset tuovat varmasti jo pääsiäistunnelmaa kotiin. Ja totuttuun tapaan, mitä enemmän tekstiprinttejä, sitä parempi!

Tipusia ja värikkäitä pääsiäismunia ei nyt tänä vuonna tee mieli levitellä pääsiäisen merkeiksi, mietinnässä on vielä pelkistetympiä ideoita. Yksi toteutuskelpoinen onkin jo funtsinnassa. Aikaahan tässä on vielä yllin kyllin pääsiäiseen, mutta suunnittelu on tärkeä osa fiilistelyä! :)

Tänä vuonna meillä on muuten hieman pidempi pääsiäisloma. Saamme nimittäin koululaisten kanssa pidetyistä extrahommista vähän lisävapaata peruspyhien lisäksi, mikä on enemmän kuin huippu juttu!

8 kommenttia:

  1. Keltamusta on kiva ja raiaks yhdistelmä! Sopii harmaan kanssa kivasti. Minulla on joku vaalean savunsininen -fiilis, mutta en ole löytänyt oikean värisiä tekstiilejä vielä. Ei kannata ensin keksiä väriä ja sitten yrittää etsiä tuotteita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se savunsininen vielä jostain esille popsahtaa, pitääpäs laittaa itsellekin korvan taakse!

      Poista
  2. Keltamusta on tosiaan hyvä yhdistelmä ja sopii varmaan teille. En tiedä mikä siinä on, mutta minä ja keltainen ei olla lainkaan kavereita... :)
    Tuo musta vessan matto on hauska, täytyypä kydä kurkkimassa löytyykö sitä valkoisena,
    Syhille terkkuja, Pentikin kevään mallistosta löytyy Costa-sarja, jossa on vaalean savunsinistä tosin vain raitoina, jos niistä sattuu pitämään. Minäkin kaipaisin kovasti kokonaan savunsinisiä tekstiilejä :-)
    Mukavaa sunnuntain jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole itsekään ennen juuri keltaista kotona vilautellut, mutta jostain syystä se tuntuu ainakin kivalta ajatukselta! :) Minulle taas oranssi on se inhokkiväri, jota en usko ikinä omassa sisustuksessa näkyvän! Olin katsovinani että mattoa oli ainoastaan mustana versiona, mutta tarkista ihmeessä, löytyisikö sitä valkoisena. :) Mukavaa viikkoa sinne!

      Poista
  3. Keltainen ja musta näyttää kyllä hyvältä yhdessä. Mulla on tällä hetkellä himo roosaan ja minttuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, roosa ja minttu, nekin kuulostaa houkuttelevalta! Tuo minttu etenkin, sitä ei ole tullut koskaan kokeiltuakaan! :)

      Poista
  4. Keltainen ja musta tosiaan sopii hyvin yhteen, mutta musta sen täytyy olla justiinsa oikean värinen keltainen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, varmaan sellainen aito keltainen olisi "paras", ehkä tuo kangaskorin väri olisi lähempänä? :) Sinapinkeltaisesta tykkään ajatuksena vähiten, mutta ajattelin kokeilla sitäkin parin tyynyliinan verran. Keittiöpyyhkeen kelta taas muistuttaa enemmän sitruunaa, siitä tulee ainakin itselle enemmän kesäinen kuin pääsiäiseen liittyvä olo. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...