24.10.2014

Menepäs sinä Sigurd eteiseen!

No tulihan se sieltä! On tätä perjantaita odotettukin. Viikonloppu on kaikkea muuta kuin tavallinen, sillä huomenna humputellaan Helsingissä Indiedays Blog Awards ja Blogger's Inspiration Day -tohinoissa. Kyse on Indiedays-perheen bloggareiden ammattitapahtumasta ja iltagaalasta. Miten jännää! Koska meiltä etelään on matkaa reippaat viisisataa kilometriä, on autonrattiin tartuttava jo tänään. Kävimmekin eilen pesemässä, imuroimassa ja huoltamassa Tiinuni valmiiksi reissua varten.


Tuntuu epätodelliselta päästä kohtaamaan teitä blogikollegoita, joiden kanssa olemme vaihdelleet ajatuksia ainoastaan netin välityksellä. Epätodellista, mutta samalla hauskaa ja jännittävää!

Sen verran ollaan kuitenkin vielä arjessa kiinni, että perjantaisen postauksen päätähdeksi pääsee Ikean Sigurd-penkki. Se oli ennen takan vieressä olohuoneessa, mutta vaihtoi tuoreiden kalustejärjestelyiden myötä paikkansa eteiseen.  Penkin alle laitoin vierekkäin kaksi vanhaa viinilaatikkoa, joihin heittelemme nyt lehtikeräykseen meneviä lehtiä.

Lehdistä puhuen, niitä kannoin kotiin tiistaina ison pinkan (sori hani!). Kävin nimittäin päivällä oppilaiden kanssa kirjastossa, ja siellä oli "Saa ottaa" -lapun alla montakymmentä senttiä korkea pinkka Avotakkoja. No daa! Pakkohan ne oli sieltä luettavaksi hinata, sisältö kuitenkin 2000-lukua ja kivoja kansiakin näytti olevan. Siihen voi kuitenkin mennä aikaa, että ensimmäisestäkään läpyskästä ehdin etusivua kääntää tarkasteltavaksi.




Ei vitsit, nyt ei malta kasata ajatuksiaan enempää. On kohdistettava viimeisetkin keskittymisen rippeet reissukamppeiden läpikäymiseen. Se se olisikin kurjaa, jos jotain olennaista unohtuisi matkasta. Kuten housut. Tai mekko. Tai kengät... Matkareittikin pitää vielä suunnitella ja tehdä ostoslista taipaleen varrelta hankittavista pikkutavaroista.

Onko siellä muita Indiedays-päivään valmistautujia?


Deko 133 -blogia voit seurata myös täällä:  

19 kommenttia:

  1. Oikein ihanaa viikonloppua ja nautinnollisia juhlia :) Itse passaan tänäkin vuonna ko. kekkerit :) Ehkäpä ensivuonna sitten mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli mahti viikonloppu! Ensi vuonna houkutellaan sinutkin mukaan! <3

      Poista
  2. Nyt mä olen hieman kateellinen ja harmissani. Ens vuonna lähdetään sitten kimpassa! Jään innolla odottamaan reissukuulumisia. Pidä hauskaa, minunkin puolesta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti ensi vuonna sitten isommalla lössillä täältä päin! Eilinen meni vielä matkustaessa, pitää tänään yrittää rauhoittua kokoamaan reissufiiliksiä. :)

      Poista
  3. Täälläkin odotetaan innolla huomista ja "tuttujen" tapaamista. :) Vaatepohdintojen kimppuun ajattelin ryhtyä ihan just, että ehtii vielä paniikkiostoksille, jos ei kaapista löydykään kaikkea tarvittavaa. Huomiseen!!

    VastaaPoista
  4. Ihanaa nähdä sinutkin. Tuut sit repimään hihasta <3 :)

    VastaaPoista
  5. Ihana tuo penkki! Voisikin olla hyvä vaihtoehto kun olen eteiseen penkkiä miettinyt :-) Turvallista matkaa ja pitäkäähän kivaa! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse näen Sigurdin tosi monikäyttöisenä, tykkään! :) Ja kiva reissu oli! :)

      Poista
  6. Puukorit ja penkki ovat kaunis yhdistelmä! Teillä on muuten tosi kaunis lattia, en ole tainut muistaa sanoa aikaisemmin :) Ja hei, ihan kohta nähdään! Toivottavasti matkasi sujuu turvallisesti. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lattiasta olen niin onnellinen, että se löytyi ihan perusvalikoimasta. :) Mutta niiiin, kiitos vielä viikonlopusta ihanainen, meillä meni päivät niin nappiin kuin olla jo voi! <3

      Poista
    2. Todellakin! Tuntuu kuin oltaisiin tunnettu aina <3

      Poista
  7. Ihanat nuo puukorit! Oletko mistä ne hankkinut ja minkä kokoiset ovat? Mietin et olisivat kivan näköiset myös puiden säilytykseen. Laittaisin vaan vanerin vielä pohjalle ja pyörät alle, että on helppo siirtää puut uunin alle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puukoreihin olen kovin rakastunut itsekin. <3 Ne on hankittu kesällä rompetorilta, leveydeltään taitavat olla noin 40 cm. Pyöräidea kuulostaa nerokkaalta! :)

      Poista
  8. Oli ihanaa nähdä ja tutustua <3
    Ihan mahtava ilta yhdessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, mikä ilo olikaan löytää juhlista "oma väki"! <3 Olet Sanna mahtava, kiitos huisista illasta!

      Poista
  9. Onpas mahtavan näköistä. Penkki sopii kyllä tosi hyvin eteiseen ja vanhat laatikot ihan täydelliset tuonne alle :)

    Ihanaa viikonloppua <3 mulla on sulle haaste blogissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Laura! <3 Minäpäs tulen nappaamaan haasteen! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...