21.11.2021

Skandinaavisen tyylikkäät joulukortit

It's time! ♥ On aika esitellä meikäläisen täksi vuodeksi tekemät joulukortit. Mustavalkoisia, totta kai. Tänä viikonloppuna on monessa paikassa vietetty joulunavajaisia, joten miksipä ei täällä blogissakin. Viikonlopun ajan on maassa viivähtänyt ohut lumihuntu (ja ensi viikon säätiedotus lupaa kinoksia läjäpäin lisää), mikä on ollut omiaan kääntämään mieltä joulufiilikselle.

Mutta sananen korteista! Olen tehnyt omia joulukortteja vuodesta 2015 alkaen, joten tämä on siis jo seitsemäs joulukausi, kun olen sormet syyhyten odottanut lähetystä painotalosta. Jokaikinen vuosi korttien tekeminen on yhtä jännittävää, sillä prosessin alussa en todellakaan tiedä, millaisia kuoseja lopulta valmistuu.

Tänä vuonna huomasin hakevani kädellä tietyntyyppistä koukeroa, josta tulikin korttisarjaa yhdistävä tekijä. Vaikka tyyli on kaikissa sama, vaihtelee korttien herkkyysaste leikkisästä syvällisempään.
Kortteja valmistui kolme erilaista kuosia, kutakin mustalla ja valkoisella pohjavärillä:

  • Tunnelmallista joulun aikaa
  • Jouluiloa ja kinkkua monen monta kiloa, sekä mahtavaa uutta vuotta!
  • J - olkoon joulu hyvä, lämmin ja hellä

Näistä kahta ensimmäistä on saatavilla myös punaisella pohjalla. Kaikkien korttien taustapuoli on kokonaan valkoinen.

Itse ajattelen, että tällaiset kortit ovat monikäyttöisiä. Paitsi että niitä voi paitsi lähetellä perinteisenä joulupostina, sopivat ne yhtä lailla pakettikorteiksi ja joulukodin sisustukseen. Olen vuosien aikana saanut lukuisia kuvaraportteja eri kodeista, joissa kortteja on kehystetty tai laiteltu muulla tavoin esille osaksi kodin jouluilmettä. ♥Keräsin tähän alle vielä listauksen edellisvuosien joulukorttipostauksista, jos sinua kiinnostaa kurkata aikaisempien vuosien tuotoksia:

2020

2019

2018

2017

2016

2015

+ bonuksena postaus Joulun suunnitelmat -vihkosesta, joka on ihana. Ja tilattavissa edelleen. KLIK.

Nyt meillä on ohjelmassa keitellä päiväkahvit ja kuunnella samalla ritisevää takkatulta. Illemmalla leivon kasan karjalanpiirakoita. Joulu on täällä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...