24.9.2013

This evening

Viltti, telkku, tunnelmatuli, sohvannurkka, pörrösukat. Niistä on tämä ilta tehty. 


 Aamun ainekset olivat sen sijaan vähän erilaiset, sillä emännän työmatkalla piti hieraista unisia silmiä: tien yli jolkotteli susi. Jep, täällä niitä riittää.

5 kommenttia:

 1. Mulla meni tien yli vaan kaksi supikoiraa, joille annoin kohteliaasti tietä, kun kerran taajamassa oltiin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on vielä supikoira luonnossa bongaamatta. Ehkä mieluummin ottaisi niitä tänne kuin noita susia. :D

   Poista
 2. Hui :) Sudet ovat kyllä aika hienoja ilmestyksiä! Meilläpäin oli lehden mukaan ollut karhu jonkun naapurin takapihalla. Kettuja ja hirviä täällä näkee paljon, mutta en oikein muita villieläimiä ole luonnossa nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin oli karhu tassutellut jonkun pihan lähettyvillä. Ja alkukuusta oli työmatkalla keskellä sumua hirvi vastassa. :D Nuo sudet saisi kyllä painua syvemmälle erämaahan, ne pyörii justiinsa meidän mökin ympäristössä - illalla ei oikein viitsi pimeässä mennä itsekseen ulos.

   Poista
 3. Hui! Meilläpäin täällä etelässä ei isommin susia ole, mutta vuosi sitten oli tuossa kilometrin päässä parivaljakko jolkotellut metsänlaitaa pitkin. Kyllä se hieman mietitytti, kun just oltiin alkamassa rakentamaan ja ajatus oli, että sitten voi lapsetkin leikkiä keskenään pihalla. Itse en ole kuitenkaan koskaan sutta luonnossa nähnyt ja eipä ole kukaan enää moista puhunutkaan, joten lienivätkö sitten ohikulkumatkalla vain. Tuossa parinkymmenen kilometrin päässä on lähin isompi korpimetsä, joten siellä niitä kyllä on.

  Mä taas näen harvase kerta töihin aamuvarhaisella tai kotiin iltamyöhään ajaessani peuroja. Ne kyllä saa aina sydämen pomppaamaan kurkkuun, sillä niinku omassa blogissani olenkin kirjoitellut, niin olen kuitenkin suht tuore kuski. Supikoiria on myös täällä melko paljon.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...