14.9.2013

Dekotalon yritysilme uudistuu - mukana asukastarinoissa


Dekotalo uusii parhaillaan yritysilmettään: entinen ruskea kuosi vaihtuu räväkkään pinkkiin. Markkinointimateriaalit menevät päivitykseen, ja sitä myötä meitä pyydettiin mukaan uusiin asukastarinoihin. Lähdimme mukaan empimättä. Asukastarinat tulevat löytymään Dekotalon nettisivuilta sekä mahdollisesti talokirjasta. Tämä postaus siis liittyi jutuntekoon. Tässä vilautusta kuvauspäivän otoksista, kuvien takana Mainostoimisto Visuad / Jaakko Matikainen.

P.S. Tänne blogiin lataaminen näytti vähän suttaavan kuvia, aidot Jaakon ottamat ovat ihanan teräviä. :)

14 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia teidän kodistanne! <3 Tosi nätit värit teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kivasti saa näistä kuvista kyllä kokonaiskuvan meidän isoimmista tiloista. Ei niin kliinisen yksiväristä, vaan pehmeyttä erilaisista pinnoista ja väripilkuista.

   Poista
  2. Todellakin kaunista kyllä! Juurikin pehmeää ja lämmintä, mutta kuitenkin luonnollista. Tykkään! ;)

   Poista
 2. Hei vielä sellainen kysymys, että mistä tuon "tykkää" -ominaisuuden saa? Aivan loistava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, yritän osata selittää! :D Eli siis. Klikkaa bloggerissa ulkoasuasetuksiin, sitten naksauta blogitekstit-ruudun oikeasta alareunasta "muokkaa"-painiketta. Näytölle avautuvasta valikosta muokkaa "toiminnot"-kohtaan "tykkää"-ominaisuus, ja tallenna (siinä taisi olla oletuksena useampi vaihtoehto, mutta poistin kaikki oletukset). Sitten pitäisi näkyä tykkäysruutu.

   Poista
 3. Voi miten loistavan blogin löysinkään! Etsin kuvia googlesta Wellamo-ruokapöydästä jollaista mietin meille ja ehkä jo vähän sellaisen jo päätin ostaakin, koska tarjouksesta ei voinut kieltäytyä. Mutta siis, sinun kotisi on sellainen että voisin hyvin kuvitella asuvanu siellä itse. Juuri niin meidänkin tyylinen. Hauskinta on, että meille on tulossa myös Deko-talo kunhan vain saadaan oma talo myytyä. Tässä projektissa menee varmaan tässä taloustilanteessa kauan!!! Mutta ihana nähdä ne materiaalivalinnat teillä mitä me ollaan jo tehty :D Eli hyvin samanlaista tulossa. Täytyy kahlata koko blogisi läpi! Tervetuloa vierailemaan blogissani ja ehkä osallistumaan myös arvontaan :) Mieheni pitää myös Deko-talosta blogia, mutta se on vielä hyvin alkutekijöissä ja hieman jäässä kun projekti seisoo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lueskelemaan! Toivottavasti löydät täältä vinkkejä tai infoa Dekotalon rakennuttamisesta. :) Minnepäin Suomea teidän talo valmistuu? Kiva on kyllä kuulla ja nähdä vertailukohtia muiden Deko-projekteista. Pitääpäs tulla kurkkailemaan sinun blogiasi hetimmiten!

   Poista
  2. Meille tulee koti Varsinais-Suomeen, toivottavasti jossain vaiheessa. Odottavan aika on pitkä. Jos ei olisi ollut muita esteitä niin olisimme muuttaneet jo tammikuussa. No nythän se viivästyy. Ollaan kyllä oltu tähän asti tosi tyytyväisiä.

   Poista
  3. Niin ja kiva kun löysit blogiini :)

   Poista
  4. Pidetään peukkuja pystyssä, että tekin pääsisitte pian aloittamaan oman Dekotalon rakennuttamisen! :)

   Poista
 4. Voi miten ihania kuvia! Varmasti kiva kokemus saada ammattilaisen ottamat kuvat omasta kodista. Kyllä teidän koti onkin niin hieno, että se on omiaan markkinointimateriaaleihin :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ei kyllä ole kuin positiivista sanomista kokemuksesta. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...