13.9.2013

Tyynykori


Tätä Pentikin koria on tullut hamuttua jo kauan - nyt se kotiutui mukanaan kolme somaa tyynyä. Tyynyt ovat Askosta, ja ehdoton lemppari niistä on tuo mustaharmaa tähtityyny. Sen täytteenä on aitoja hyöheniä, mikä tuo jämäkkyyttä ja laaduntuntua. Askosta kyllä löytyy nykyisin kivoja sisustusjuttuja, tekstiilejä varsinkin sekä enenevässä määrin myös piensisustusta. Kori löysi heti paikkansa takan vierestä. Vaikka emäntä on yleensäkin vastaan kaikkea puunväriin viittaavaakaan, tämä kori tuo olohuoneeseen tervetullutta lämmöntuntua. Tosin, tyynyjä (ainakaan näitä uusia) tuskin malttaa korissa pitää. :)

6 kommenttia:

 1. Askosta löytyy tosi ihania sisustusjuttuja :-) Meillä on tuo sama kori - wiin ohjaimille....eikä muuten ole Pentikiltä ostettu (ihme kyllä) vaan Lahdesta Sisustus Fannysta ainakin kolme vuotta sitten. Silti näyttää ihan identiteettiseltä :-).

  VastaaPoista
 2. Olisko Identtinen parempi sana REPS!! :-) :-) :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantai-illan kirjoitushäröt sallittakoon! ;) Tykkään, kun tuo kori on noin ihanan iso. Siihen mahtuu vaikka mitä. Tuommoinen "peruskori" kun on, niin en ihmettele, jos vastaavia löytyisi muualtakin.

   Poista
  2. Nukkumaan voisi mennä oikeesti silloin kun nukuttaa ja jättää kommentointi sellaiseen ajankohtaan kun aivotkin on kunnolla hereillä -vai onkohan mulla sellaista olotilaa lainkaan... :D :D

   Poista
 3. Ihania tyynyjä ja kori myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitten perään tuli kuolattua tarpeeksi kauan, ihanaa kun ovat nyt siellä missä pitääkin - omassa olkkarissa! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...