8.4.2014

Tiistaikuvia ja -kuulumisia


Heippa! Meillä on viimeinen viikko ollut huisketta, enkä ole kotona ehtinyt edes tietokonetta avaamaan. Muiden blogeissa olen kyllä piipahtanut töissä ruokataukojen aikana, mutta syväluotaavien kommenttien kirjoittamista saati omia postauksia en ole kerennyt ajatellakaan. Nyt kuitenkin tahti rauhoittunee, huh. Viikonlopun reissuiluistamme taidan tehdä oman postauksen, sillä tässä haluan keskittyä tämänpäiväisiin kuulumisiin.

 
Meillä kävi nimittäin tänään kaksi hurmaavaa naista, Tanja ja Johanna, tekemässä lehtijuttua meidän kodistamme. Daamit ajelivat tänne Savoon Porista asti, joten ihan lyhyestä juttukeikasta ei voi puhua! Naisten kyläily oli mahdottoman mukava - ammattilaisten työskentelyä oli ilo seurata eikä höpöttelyistä tullut pulaa. Terveisiä vaan vielä molemmille, sekä Nuapurissa-blogin Marjukalle, joka kodistamme oli vinkannut.


Päivä oli huisin aurinkoinen, joten valoa riitti kuvauksiin. Nappasin itse jälkeenpäin nämä sillisalaattikuvat postaukseen. Yritin saalistaa kameralle jalustaa, mutta eräs nimeltä mainitsematon JOKU on laittanut sen paikkaan X. En ole pitkään aikaan ottanut postauksien kuvia käsivaralta, joten nämä kuvat näyttävät omaan silmään ihan kakkoslaadulta - terävyys ja valoisuus kärsivät selvästi. Näistä kuitenkin saatte pientä yleiskuvaa siitä, millaisissa maisemissa juttukuvia otettiin.



Vaaleanpunaiseen hemppismakkariin löytyi muuten vielä yksi uusi yksityiskohta (ukin tavaroista, mistäpäs muualtakaan!), vanha herätyskello. Sijoitin kellon sängyn viereen, olkkarista rahtaamani rottinkiarkun päälle. Kello on oikeasti vanha, sillä siinä on ikiaikainen vetosysteemi ja herätyksen viritys. Tikitys on vaan niin mahdottoman kovaääninen, ettei kelloa oikein voi pitää ajassaan.


Näillä kuulumisilla jatketaan viikkoa. Kohta lähdemme isännän pelimatsiin, mutta heti huomisesta lähtien lupaan palata normaaliin postaus- ja kommentointitahtiin. :)


20 kommenttia:

  1. Teidän koti kyllä kelpaakin upeasti lehden sivuille! Kaunista on!
    Ihana, että kiireet helpottaa ja pääset taas postailemaan kunnolla. Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Jane! :) Kyllä se vaan on niin, että menojen ja huiskeiden vastapainoksi on arkikin kiva. :) Mukavaa viikkoa sinnekin!

      Poista
  2. Ihania kuvia. <3 ja onnea lehtijutusta! :)

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos teille, olipa niin supermukava käydä teillä! Ollaanpa kuulolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan sinne suuntaan, huippua että kävitte! :) Kuulolla ollaan! ;)

      Poista
  4. Kauniita kuvia kauniista kodista! Ihanaa varmasti tuollainen päivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Laura! :) Kyllä, päivä oli ihanaa vaihtelua perusmenoihin ja ohjelmiin!

      Poista
  5. Wau! Odotan innolla lehtijuttua! Onnittelut siitä! :) Teidän kotia kelpaa kyllä esitellä. <3 Tanja teki aikoinaan upean jutun meidän edellisestä kodista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Jemina! :) Täälläkin odotellaan innolla juttua! Mitä olen Tanjan juttuihin tutustunut, niin ne todellakin ovat upeita sanan varsinaisessa merkityksessä! :)

      Poista
  6. Olin jo melkein huolissani, että mihinkä olet hävinnyt <3 Kauniit kuvat! Kaunis koti ansaitsee kyllä päästä lehteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, elossa ollaan! :) Vielä pitäisi jännätä, mihin lehteen Tanja jutun ujuttaa. :D

      Poista
  7. Ihan mahtavaa, että kotinne pääsee lehteen♥ Onnea! Varmasti kaunis juttu tulossa♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Viivi! :) Jonkinlainen alemmuuskompleksi on aina oman kodin suhteen, kun muiden kodit on niiiiiiiin kauniita, mutta jospa Tanja ja Johanna taikoisivat meiltäkin kauniin jutun. :)

      Poista
  8. Jee! Näyttää ihanalta!

    Hih, ja ei kestä kiittää. Teidän koti todellakin ansaitsee päästä lehtien sivuille. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan tuntuu pikkuisen hassulta nähdä sitten oma koti lehdessä. :) Odotan kyllä teidänkin juttua, teillä on niiiiiiin kuvauksellinen koti! <3

      Poista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Jaahas, kommentoin tuossa ylempänä isännän google-tilillä heh!
    Piti sanomani, että HIENOA! Teidän koti on kyllä esittelyn arvoinen1 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, saa tänne Jannenkin nimellä kommentoida! ;) Vähän oli aluksi ujo olo, että löytääkö naiset meiltä kuvattavaa, mutta kyllähän tuo kamera tuntui ihan tahdissa räpsyvän. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...