29.8.2015

Marokkolaislaatta ja aamukahvit


Ei liene epäselvää, kuinka odotettuja viikonloppuaamujen petikahvit täällä ovat. ♥ Se fiilis, kun saa rauhassa pidellä lämmintä kuppia ja mönkiä halutessaan vielä pehmeän peiton alla. Ei tarvitse minuuttiaikataululla olla lähdössä töihin. 

Nämä kupposet laitoin vähäksi aikaa poseeraamaan kesäisen tuliaisen päälle. Kesälomareissullamme kävimme Ruotsissa JB Homen putiikissa, josta minulla onkin tarkoitus postata tarkemmin vielä syksyn edetessä. Oli aivan jumalaisen ihana sisustuskauppa, ehkä jopa hurmaavin missä olen koskaan käynyt! Kannoin sieltä ison kassillisen kaikkea ihanaa mukanani ja tämä marokkolaislaatta on yksi tiskille latomistani tuomisista. Rif Designin sementtilaatta, joka ei tarvitse useampaa laattakaveria kokonaisuutta muodostaakseen - jo yhdessä laatassa on selkeä ja kaunis kuviointi. Tykkään kovasti.

Joko siellä on aamukahvit hörpitty? Täällä vielä santsataan. Rauhallista lauantaita!


16 kommenttia:

  1. Upea laatta ja kauniit tunnelmalliset kuvat. Tykkään myös hitaista viikonlopun aamuista, kahvia, lehtiä ja blogeja :)

    Kivaa viikonloppua !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta tosiaan, minä unohdin lehdet omasta linjasta - mikä onni ja autuus, kun ehtii pysähtymään lehtienkin äärelle! :)

      Poista
  2. Kaunis laatta! :) Ja muutenkin ihania kuvia, Hyvää viilonloppua! :)

    VastaaPoista
  3. Kaunis laatta ja upeat kuvat <3 ihana aamuhetki <3

    Täälläkin on laatta hankittu mutta vielä vähän hakee paikkaansa :) mutta on aivan ihastuttava :)

    Kivaa lauantaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä hankin keväällä ekan laattani ja sillä oli vähän noita samoja paikanhakemisia.. Mutta nyt olen parhaimmaksi tavaksi todennut pitää laattaa tuolleen pötköllään jossain tasolla ja tarvittaessa se saa olla alustana muille esineille. :)

      Poista
  4. Kaunis laatta ja upeita kuvia! Jotenkin kuviolliset laatat ihastuttaa juuri nyt ihan hurjasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen tämän vuoden puolella hurahtanut näihin marokkolaisiin vivahteisiin, välillä pitää ihan kunnolla toppuutella itseään, ettei koko kotia voi alkaa vuoraamaan samalla teemalla. :D

      Poista
  5. Ihana laatta. Olen tuota samaista laattaa ihaillut nettikaupoissa, mutten ole raaskinut tilailla. Alkoikin kiinnostaa tuo kyseinen putiikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käypäs ihmeessä tsekkaamassa JB Home! Postikulujen osuutta en osaa veikkailla, mutta livenä tämä laatta maksoi vain vitosen! Minusta oli tosi halpa. :) Suomessa olen halvimmat vastaavat nähnyt kahdeksan euron hintaan. :)

      Poista
  6. Superkaunis laatta! Viikonlopun kiireettömät hetket ovat parhautta<3 Tsemppiä starttaavaan työviikkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläpä muuta sano, viikonlopun kiireettömyys on ihan parasta. <3 Iloa sinnekin arjen tiiviiseen aherrukseen! :)

      Poista
  7. Tusen hjärtligt tack för ditt besök hos oss Kristiina! 💕 Vilka vackra bilder du har tagit, blir så glad att läsa det du skrivet. Varmt välkommen tillbaka om du är på genomfart i Sverige. Varma hälsningar Jenny, Jb Home www.jbhome.se

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh, thank YOU, Jenny! <3 My posting schedule has stretchen but I'm still going to do a post about your beautiful and awesome shop. Before Christmas, I promise! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...