12.9.2015

Blawhi Graphics // syyskuun kampanja

Kiitos suuresti teille, jotka annoitte reseptivinkkejä edelliseen postaukseeni. ♥ Vesi kielellä olen niitä lukenut ja toteutustakin jo suunnitellut. Lisääkin saa vielä ohjeita heitellä, jos joku uusi kasviskeittoekspertti sattuu vielä postausta lueskelemaan.

Tänään vinkkaan teille Blawhi Graphics -julisteiden syyskuun kampanjasta. Täällä ollaan harjoiteltu yrittäjyyttä askel askeleelta ja nyt opettelun alla on ollut kampanjan perustaminen. Tämän myötä päätin päräyttää syyskuun ajaksi kaikki tuotteet kymmenen prosentin aleen, hui! Tästä edusta pääsevät nauttimaan somessa aktiiviset tykkäilijät: kampanjakoodin on voinut napata joko Blawhi Graphicsin FB-sivuilta, instasta tai nyt täältä omasta blogistani. Seuraaminen siis kannattaa! Verkkokaupan kassalla syötettävä maaginen koodi on syyskuu.

Mitä tulee somekanavien aktiivisuuteen, päivittyy insta ehdottomasti useimmin. Siellä Blawhi Graphicsin löytää loogisesti nimimerkillä @blawhigraphics. Tähän postaukseen olen kuvituskuviksi koonnut juurikin noita instaotoksia.

Eli kertauksena:
  1. Tykkää Blawhi Graphicsista Facebookissa ja Instagramissa, niin pysyt kartalla ajankohtaisista tarjouksista ja kuulumisista.
  2. Käytä meneillään olevan syyskuun kampanjaetu Blawhi Graphicsin verkkokaupassa, muista ilmoittaa kassalla kampanjakoodi.
  3. Silloin tällöin voit myös vilkuilla Blawhi Graphicsin virallisille nettisivuille, missä kaikki tuotteet ovat helposti katsastettavissa.
 Aurinkoista lauantaita! ♥ 


5 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...