19.9.2015

Sisustuskortteja

Olen tällä viikolla innolla odottanut ja ilolla aukonut pientä pahvilaatikkoa. Laatikkoa, jonka sisältä kuoriutuivat meitsin suunnittelemat, ensimmäiset sisustuskortit.

Korttien linja on taattua mustavalkoista. Tilaamiani kuoseja on neljä, joista kaksi täysin uusia. MOI- ja SINÄ-korteista idea kortteihin oikeastaan lähtikin; sain niistä eräänä iltana päähäni vision, joka oli pakko päästä toteuttamaan. Kuvion ja sanoman vuoksi halusin painattaa grafiikat nimenomaan postikorttikoossa.

MOI ja SINÄ ovat yhtenäiseksi tehty parivaljakko, mutta toimivat yksinäänkin. En tiedä teistä, mutta itse olen ihan rakastunut näihin! En osannut kuin hymyillä ja hihkua kortteja ensi kertaa hypistellessäni.

Uusien kuosien lisäksi halusin tilata myös muutaman vanhemman printtikuvan. Näitä ei ollut vaikea päättää, sillä printtikaupan TOP2 -tilasto on ollut menneinä kuukausina hyvin selkeä: FEATHER ja CONE ovat olleet eniten tilatuimmat julisteprintit. Nyt niitä saa siis myös postikortteina.

Olen korttien laatuun erittäin tyytyväinen. Voitte vain kuvitella, kuinka vaikea nakki on päättää kortissa käytettävää paperilaatua pelkän sanallisen kuvailun perusteella - konkreettiseen tunnusteluun ja vertailuun ei ollut nyt mahdollisuutta. Pitkän pohdinnan jälkeen päätin tilata kortit 350 g/m² -vahvuiselle offset-kartongille painettuna, jossa on karhea mattapinta. Ja voi jumpe, miten oikeaan valinta osuikaan! Pinta on juuri sellainen kuin halusinkin ja kartonki on ihanan jytäkkää. 

Ja mistäkö näitä saa? No tietenkin Blawhi Graphicsin verkkokaupasta, klik. Kulutin eilen toista tuntia aikaa verkkokaupan säätöjen kanssa, kun yritin osata asentaa korttien toimituskuluja oikein. Toivottavasti onnistuin - ilmoitelkaa, jos havaitsette toimareissa jotain häikkää! Korttien kappalehinta on 2,90 € ja toimituskulut 2 €. Kortteja on nyt saatavilla rajoitettu erä, mutta tilailen tarvittaessa lisää.

Tänään minun on tarkoitus kehitellä vielä jotain kivaa ulkoasua korttien kirjepostitusta varten, katsotaan mitä keksin. Aiemmin kertomani syyskuun alekoodi toimii muuten edelleen printtitilauksissa, mutta näitä uusia kortteja se ei koske. Ja ai niin, verkkokaupasta vielä sellainen huomio, että jouduin hieman yhdistelemään tuotteita parivaljakoiksi, joten jos jotain printtiä ei heti kuvavalikossa näy, löytyy se kuitenkin jonkin toisen kaverin takaa. 

Mitäs tykkäätte?


14 kommenttia:

 1. Voi jumpi että nuo on ihania <3 tuo sinä kortti iskee kovaa <3 täytyy ilmeisesti laittaa uutta tilausta tulille :) aivan ihania :) sinä se osaat <3

  Reipasta lauantaita <3

  VastaaPoista
 2. Niin hienot on uutukaiset taas! Toi käpy passaa kans tosi hyvin korttiin. Kehitäpä vielä jouluksi joku korttisarja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun satuit mainitsemaan, kyllä tässä jo jotain ajatusta on joulukorttien tiimoilta.. ;)

   Poista
 3. Ihania kortteja! Olet kyllä super-taitava <3

  VastaaPoista
 4. Todella kauniita ja tyylikkäitä kortteja!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...