24.4.2021

Jatkan matkaani yksin

Elämässä on erilaisia matkoja. Matkat alkavat, päättyvät ja vaihtavat suuntaa - niin myös blogimaailmassa. Minun matkani Indiedaysin kanssa päättyy nyt huhtikuun lopussa ja sama ratkaisu on ilmeisesti edessä monella muullakin pienemmällä bloggaajalla. Jos haluat lukea tämän reissun alkuajatuksista vuodelta 2014, olen postannut niistä täällä.

Seitsemään vuoteen blogiportaalin alla on mahtunut kaikenlaista. Tärkeimpinä hetkinä koen alkuvuosien bloggaajatapahtumat Helsingissä. Ne olivat ihanan yhteisöllisiä ja tapahtumarikkaita viikonloppuja! Postauksia noilta ajoilta on useampia, kurkkaa vaikkapa nämä:

Indiedays-viikonlopun koontia

Täältä tullaan - Indiedays Bloggers' Inspiration Day

Terveisiä Helsingin kattojen yltä!

Juhlista kotiin

Paluu pippaloihin 

Timanttisimpana asiana Indiedaysin alla oli ehdottomasti Syhinä-blogin Syhi, jonka kanssa ystävystyimme blogiskenen myötä. Voih, tässähän meinaa ihan herkistyä kaikkia yhteisiä hetkiä muistellessa! Reunion voisi olla vielä joskus ihana toteuttaa.

Sittemmin tapahtumarintamalla on hiljentynyt ja lähestulkoon kaikki tuon ajan blogisiskot ovat tainneet lopettaa bloggaamisen kokonaan. Päivitykset ovat siirtyneet Instagramiin. Tämän vuoksi Indiedaysin yhteisö ei ole enää useampaan vuoteen ollut merkittävässä roolissa omissa blogihommissani. Matkan erkaantuminen tuntuu luonnolliselta.

Yksi konkreettinen hyöty portaalista on kuitenkin ollut: oma landing-sivu. Facebook ja Instagram boikotoivat jostain syystä blogspot-päätteistä osoitettani (eivät anna jakaa kkorkalainen.blogspot.com -linkkiä), joten Indiedaysin sivun kautta on ollut helppo ohjata lukijat blogin äärelle. Nyt täytyy funtsia, kuinka hoidan linkkaamisen jatkossa. Todennäköisesti teen vain uuden ländärin itse.


Siispä: jos haluat jatkossa käydä lueskelemassa blogiani, et löydä sitä enää Indiedaysin kautta. Tässä tapoja, joilla löydät Korkalaisen jatkossa:

 • Blogin osoite kkorkalainen.blogspot.com ei muutu, joten löydät postaukset jatkossakin alkuperäisestä osoitteesta.
 • Myös googlaamalla pääsee perille, jolloin pelkkä "Korkalainen" toimii hakusanana.
 • Minulla on Facebookissa oma sivu, jonne linkkailen aina uudet postaukset. Voit ottaa halutessasi sen seurantaan. Sivu löytyy täältä.
 • Instagramista löydyn nimimerkillä _korkalainen_.

 

Kiitos, että olet siellä! Matka jatkuu tästä eteenpäin yksin, mutta ei yksinäisenä.8 kommenttia:

 1. Aikansa kutakin, sanotaan. Onneksi et sentään lopeta bloggaamista ja jään edelleen seuraajaksesi. Kaikkea hyvää myös tulevaan! <3

  VastaaPoista
 2. Sama kohtalo myös minulla ja aatokset aika samat kuin sinulla.

  VastaaPoista
 3. Miten ihania muistoja ollaankaan yhdessä rakennettu! Muistui mieleen sekin erä lehtikuusenoksien hakeminen ihan isolta kirkolta asti =,D Olisi mukavaa tavata taas pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, se oksajuttu ei unohdu koskaan! Minulla on vieläkin pari niistä oksista muistona, en henno heittää pois. 🙈 Tiedätkö, kyllä minä luulen että me vielä nähdään! ❤️

   Poista
 4. Täällä sama tilanne edessä 👐 Olipa mukava kun teit aiheesta postausta 😊 Täällä on siis yksi 'sitkeä' saman ajan bloggaaja ja blogi päivittyy nykyään fiiliksen mukaan. Välillä useammin, välillä harvemmin.
  Kaikkea hyvää jatkoonkin sinne ja täällä ollaan edelleen 🥰

  Tervetuloa myös kurkkimaan meille uuden kodin juttuja 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, Seija! ❤️ Ajattelin, että tästä aiheesta on pakko postata ennen ovien sulkeutumista. Toivoinkin, että tällä tavalla löytyisi tietoa muistakin lähtijöistä ja voisin laittaa itselleni nimiä muistiin. 🤗

   Kiitos kutsusta ja bloggausintoa sinnekin jatkossa! Olenkin käynyt kurkkimassa teidän kaunista uutta kotia, vaikka viime vuosina kommentointiaktiivisuus on ollut nollissa. 🙈

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...