23.2.2014

SynttäreilläTäällä on kulunut viikko tähdännyt tähän viikonloppuun, joka on ollut varsin juhlahumuinen! Vietimme nimittäin eilen äitini 50-vuotisjuhlia kotipaikallani. Oli kyllä hurjan mukava saada taas suku kokoon ja päästä näkemään itse kutakin. Ei harmita ollenkaan, että oman kodin laitto ja sisustus on tällä viikolla jäänyt taka-alalle synttärivalmistautumisten etuillessa. Olen aina tykännyt sukujuhlista, johon varmasti yhtenä syynä on se, että meillä on aivan huippu suku. :) Juhlissa ei pönötetä, vaan äidin iso sisarusparvi puolisoineen, jälkikasvuineen, miniöineen ja vävyineen turisee ristiin rastiin pois kiirehtimättä. Kiitos vielä juhlista, jos joku sattuu tännekin vilkuilemaan.


Tässä blogipostauksessa halusin näyttää teille synttärikortin, jonka äidille väkersin. Mustaa ja pinkkiä pahvia, tulostettuja kuviopapereita ja kaksipuolista kohoteippiä käyttäen askartelin hintsusti kolmiulotteisen kortin. Taustasta koholle nousee viidenkympin takana oleva tekstitausta, ja siitä edelleen tuo mustataustainen viisikymppinen. Askarteluun minulla on hassu suhde: vaikka tykkään näperrellä, harvemmin tulee askarteluita aloitettua. Mutta silloin kun pääsen hommaan kiinni, siihen saattaa upota ajatus ja ikuisuus. En taida edes iljetä paljastaa, kuinka kauan tätä korttia pyörittelin käsissäni. :)


Kortin sisäpuolelta löytyy Silloin ja Nyt -kuvat äidistä, hänen elämäänsä liittyvät riimittelyt, onnitteluteksti ja shekkikirjekuori - kaikki samalla tyylillä toteutettuna. Äiti sai kaikilta juhlijoilta lahjaksi shekkejä, sillä tavoitteenamme oli kerätä kokoon riittävä summa uutta keittiötä varten. Nyt näyttää siltä, että äiskän haave uudesta keittiöstä tulee toteutumaan! Shekkien lisäksi lahjapöytä sai täytettä kauniista kukka-asetelmista ja pienemmistä oheislahjoista. Ydinperheemme teki vielä lahjaksi korttipakan, josta löytyi kuvineen 50 syytä, miksi äiti on upea viisikymppinen. Myös yksi peltitähti matkasi äidin hoteisiin ja muutaman lahjasisustuslehden avulla hän pääsee keittiösuunnittelun alkuun.


Luulen, että kunhan keittiösuunnittelut ja toteutukset etenevät, pääsette tekin seuraamaan vanhempieni keittiön muutosta. Tänään on äidin varsinainen synttäripäivä, joten äiti, vielä kerran:

SYLINTÄYDELTÄ ONNEA VIISIKYMPPISELLE!

2 kommenttia:

  1. Kiitos Kristiina! Kortti ja 50 eri syytä teos olivat liikuttavan upeita. Nautin laittaa toisten juhlia, mutta omia "vierastan"...tuli kylläkin koettua, että päivä oli huippu ihana. Kiitos kaikille! Teitte päivästäni todellisen juhlan.
    T. 50 vuotias sankari :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...