27.11.2013

Makuuhuoneen talvi-ilme


Meidän isoin makuuhuoneemme kaipasi kesäisten sävyjen tilalle talvisempaa ilmettä - jotain tummempaa, jotain muhkumpaa.


Kesän jäljiltä huoneen ikkunassa oli vielä vaaleat verhot, joita voi kurkistaa täs postauksesta. Ne vaihtuivat nyt tummempiin, Ikean harmaisiin rengasverhoihin. Sänky taas sai päälleen talvisemman, hopeanhohtoisen Luhdan päiväpeitteen. Vanhoista kätköistä löytynyt karvatalja tuo tähtihuovan kanssa sopivasti lämpöä ja pehmeyttä kokonaisuuteen.


Olohuoneen järjestelyjen myötä makuuhuoneeseen siirtyi General-jalkalamppu, joka sopii uudelle paikalleen yllättävän hyvin. TV:n oikealla puolella on syksyllä metsäreissulta kerättyjä ja sittemmin valkoiseksi maalattuja oksia, joille on tarkoitus ripustella pieniä paperitähtiä. Valkoinen tyynykori siirtyi nurkasta sängyn viereen.Näillä muutoksilla makuuhuone muuttui paitsi talvisemmaksi, myös kutsuvammaksi - viime päivinä on täysin huomaamatta tullut tallusteltua makkariin lueskelemaan, surfailemaan ja katsomaan telkkua enemmän kuin tavallisesti. Nyt huone tuntuu tasapainoisemmalta ja harmonisemmalta kuin aiemmin, juuri sopivalta. 

Jotenkin nämä harmaan sävyt tuntuvat enemmän omalta jutulta kuin kokovalkoinen sisustus; väri taitaakin olla ujuttautumassa vahvemmin muihinkin kotimme tiloihin.

Mites muilla, viehättääkö harmaa?

P.S. Muista osallistua duo-living -lahjakortin ARVONTAAN! *klik*

9 kommenttia:

 1. Lämpöisen tuntuinen ja kutsuva makkari, harmaa on hyvä väri, kyllä tuolla vain nukkuukin makoisasti:)

  VastaaPoista
 2. Ihanan pehmoisen ja kutsuvan näköinen huone! Meilläkin harmaa on vallannut kotia pikkuhiljaa enemmän ja enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä harmaa on kulkenut aina tavalla tai toisella matkassa mukana. Ehkä se on tämä vuodenaika, joka saa kaipaamaan tummempia ja "pesämäisempiä" sävyjä enemmän ja enemmän. :)

   Poista
 3. Kaunis makuuhuone! Pikkujutuilla saa kyllä heti talvisempaa ilmettä aikaan:) Ja harmaa viehättää, mielestäni yksi kauneimmista väreistä sisustuksessa, rauhallinen ja tyylikäs♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!. :) Pienillä muutoksilla voi olla suurempikin vaikutus ilmeeseen. Harmaa on POP! :)

   Poista
 4. Kaunista! Itsekin tykkään, että makkari on kutsuva, pehmeä ja tunnelmallinen ja harmaa sopii sinne erittäin hyvin. Se jotenkin rauhoittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, harmaa on nimenomaan rauhoittava väri. Joskus nuorempana sisustin makkarin kokonaan punaiseksi - en tajua, miten sain sellaisessa levolliset unet nukutuksi. :D

   Poista
 5. yhdellä arvalla mukana :) hebe

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...