24.9.2014

Maple leafs - so orange

Miten nopeasti sää muuttuukaan! Vielä viikonloppuna paistattelimme aurinkokeleillä upeissa maisemissa ja eilen illalla vaihdoimme talvirenkaita räntäsateessa. Tarpeen ne olivatkin, sillä työmatkalla oli tänään riittämiin sohjoa ja liukkuutta.

Pelastin eilen lumipyrystä sisälle pari vaahteranoksaa. Kokosin niistä tuuhean kasan ja asettelin kesällä rompetorilta löytämääni vanhaan viinilaatikkoon. Hassua, että jo kuvausvaiheessa mietin lehtien oranssisuutta, ja sitten Syhi haastoi minut värihaasteeseen. Haasteessa on tarkoitus etsiä omasta kodista väri jokaiselle arkipäivälle. Tämä oranssi käy siis hyvin päivän väristä. Katsotaan, saanko sivuttua väriasiaa viikon muissa postauksissa.

Oranssista minun täytyy sanoa se, että se on ylivoimaisesti inhokkivärini. :) Onko teillä sellaista? En vain yksinkertaisesti pysty sulattamaan sen levotonta ja tunkkaista luonnetta. Pienissä määrin väri menettelee, kuten syksyyn liittyvinä yksityiskohtina. Olen kuitenkin nähnyt myös kokonaan oranssilla vuorattuja tiloja, ja niistä voi vain sanoa, että uuph. Liika on liikaa, oikeastaan missä tahansa värissä, mutta erityisesti oranssissa.


Eilen sain mahtavia kotiintuomisia kahdesta suunnasta - mieheltä ja äidiltä. Tänään jäi välipala kesken, kun huomasin keittiönpöydän ääressä istuessani miten kivasti nuo kaksi asiaa sointuivat yhteen. Pakko oli kyykistellä hetki kameran kanssa ennen kuin pystyin jatkamaan syömistä. Mistään suurista asioista ei ole kyse, mutta sitäkin ihanammista. Postailen sulostuksista heti huomenissa. ♥

Joko siellä on osattu ottaa ilo irti syysvihmasta? Minä ainakin saan siitä hyvän syyn sohvalla lötköilyyn ja takkatulella herkutteluun!


Deko 133 -blogia voit seurata myös täällä:
 FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  BLOGLOVIN  |  INDIEDAYS


P.S. Levensin tämän postauksen yhteydessä blogia pari pikseliä leveämmäksi. Näin saan kuvat näkymään isompina ja toivottavasti terävämpinäkin. Entisiin postauksiin muutos vaikuttaa siten, että vanhat kuvat eivät näy yhtä leveänä kuin teksti. Otokset saattavat myös pomppia hassusti tekstiriveillä - älkää siis ihmetelkö jos tällaista huomaatte. Kuvien kokoa en rupea jälkeenpäin muuttelemaan, mutta yritän ajan kanssa saada keskitettyä ne oikein vanhempiin postauksiin. Pienimuotoinen riesa, mutta toisaalta tarpeellinen uhraus, joka toivottavasti poikii laadukkaampia kuvia ja postauksia teidän luettavaksenne!5 kommenttia:

 1. Täällä myös nautiskellaan takkatulen ääressä, tuulen ja sateen pauhatessa ulkona... Kai nämä on niitä syksyn hyviä puolia :-) Kauniita kuvia ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Minna! :) Suoraan sanottuna syksy taitaa antaa luvan laiskotteluun! ;)

   Poista
 2. Oranssi ei kuulu minunkaan lemppareihin! Mutta syksyn ruskassa on jotain taikaa! Se värien kirjo keltaisesta oranssin kautta syvään punaiseen - muiskis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnossa värit sulattaa paljon helpommin kuin sisällä sisustuksessa. :) Ihanaa, että tänä vuonna ruskasta tuli kaunis. <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...