20.9.2014

Koti siisti ja laukut pakattu


Muutamaa postausta aiemmin mainitsin, että suunnittelemme miehen kanssa pientä ruskareissua. Sen aika on nyt. Ennen lähtöä on kuitenkin huolehdittava, että koti on ojennuksessa. En ole ikinä osannut lähteä minnekään stressittä, jos paikat jäävät sikin sokin. Nyt ne ovat onneksi viikkosiivouksen jäljiltä luontaisesti kondiksessa.


Sitten on tietenkin pakattava kamppeet matkaan. Olen paitsi järjestelmällinen, myös huselo pakkaaja. Tavallisesti muistan ottaa mukaan kaiken tarvittavan, sillä käyn pakkaushetkellä päässäni läpi reissua ja ennakoin sen aikana tarvittavia tavaroita. Tavaroiden organisoimisessa en kuitenkaan ole haka, vaan mentaliteettini on ollut: Kaikki samaan kasaan ja vetoketju kiinni. Ymmärrätte varmaan, että tämän myötä on reissun päällä ollut hieman hankaluuksia paikallistaa, mistä mikin juttu löytyy.


Pakkausongelman on tiedostanut myös mieheni, joka on puuttunut etenkin käsilaukkuni sisältöön. Hän ei voi ymmärtää, miten voin säilyttää kaikkea pikkusälää laukussani sikin sokin - varsinkaan meikkejä. Huseeraustani en voi puolustaa mitenkään, sillä myönnän kamppailevani joka aamu käsilaukkuni kanssa: sen rutiinikiusa on piilottaa milloin mitäkin aamulaittautumisessa tarvittavaa. Meikkilaukkua minulla ei siis erikseen ole, vaan olen nähnyt kätevimmäksi(!?) säilyttää päivittäiskosmetiikkaa käsilaukussani, joka kulkee aina mukanani. Siinäpä sitä on aina mukava yrittää hämärässä siristellä ja tonkia etsimäänsä.


Pakkaushaasteistani olen siis ollut pitkään jo tietoinen, ja olenkin jo etsinyt siihen ratkaisua. Löysin Indiedays-kampanjabloggaajien kautta Insjön bagINbagit, jotka ovat isompien laukkujen sisään laitettavia pikkulaukkuja. Niiden avulla tavaroiden säilyttäminen ja järjestyksessä pitäminen on aiempaa helpompaa - sopii siis minun tarpeisiini kuin nenä päähän. 

Olin jo hankkimaisillani omaa bagINbagia, kun sain Insjöltä yhteydenoton. Omia sisälaukkuja testattavaksi? Totta ihmeessä! Ja katsokaas, nyt minulta löytyvät pienempi Inari ja isompi Saimaa.

Vihdoinkin saan pidettyä laukuissa lainehtivat tavarat järjestyksessä. Inari imee tänä viikonloppuna sisäänsä ainakin nämä tilpehöörit:


Saimaa taas kätkee uumeniinsa harvempia, mutta suurempia tavaroita:


BagINbagit ovat kätevimmillään isojen laukkujen sisällä. Niissä kun harvoin on pikkutaskuilla tuhlailtu, vaan käytössä on yleensä pari suurempaa osastoa ja ehkä yksi pienempi. Isoista laukuista en pystyisi ikinä luopumaan, sillä liikkuvaisena tyyppinä on minulla oltava matkassa yhtä sun toista tarpeellista. Lykky on, että vihdoin isommatkin laukut voivat pysyä hyvässä järjestyksessä. Meikki- ja toilettilaukuista nämä eroavat selkeästi siinä, että taskuja ja säilytyskoloja on bagINbageissa vertailukohtiansa enemmän.


Mites teidän laukkuasia rullaavat? Pysyvätkö veskat järjestyksessä vai olisiko tilausta tällaiselle bagINbagille? Insjön valikoimaa pääset ihastelemaan tästä - nettikaupasta löytyy sisälaukkuja monissa herkkuväreissä ja useammassa koossa.

Jos päädyt tekemään itsellesi tilauksen, koodilla Deko saat ilmaisen toimituksen lokakuun loppuun saakka.


Vuan nyt. Ei noita laukkuja malta enää pitää jännityksessä.
Me mennään nyt, moi!Deko 133 -blogia voit seurata myös täällä:

11 kommenttia:

 1. Rentouttavaa reissua teille, nauttikaa! :-)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa reissua! Olispa kätevä tuollainen laukku, mulla on työkassin pohjalla aina avaimet ym. hukassa :)

  VastaaPoista
 3. Nyt on varmasti upeat värit luonnossa. Mukavaa matkaa!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa reissua teille <3

  terkuin.Sanna

  VastaaPoista
 5. Ihanaa reissua ja kyllä teillä on KAUNISTA <3

  VastaaPoista
 6. Tuollaiset laukut tulisivat kyllä niiiiiin tarpeeseen itsellänikin! Mulla kanssa usein kaikki tavarat iloisesti sikinsokin isossa laukussa:D Kivaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari kertaa on suklaarusinat kaatuneet omaan laukkuun, ja voi ällötys niitä tavaroiden sekaan liiskaantuneena! :D No, toivottavasti sitä ongelmaa ei enää tule eteen.

   Poista
 7. Tervetuloa seurailemaan! :) Pitääpäs tulla sopivassa rauhassa vastavierailulle!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...