11.9.2014

Industrial chairs

Pieniä tuoleja ja jakkaroita olen oppinut arvostamaan, sillä ne ovat tarpeellisia monessa paikassa, ovat käteviä siirtää ja tuovat tilaan uutta ilmettä mukanaan. Meillä onkin kotona nyt yhden metallituolin mentävä aukko, sillä heivasin aiemmin työpöytien edessä ollet valkoiset perustuolit kokonaan pois sisäkäytöstä. Metallinen tuolin on oltava siksi, että se olisi hengeltään teollinen. Sellainen kolahtaa nyt pienissä määrissä, kuten olen jo aiemminkin maininnut.

Aina tietynlaisen tuotteen hankkiminen ei ole yhden klikkauksen päässä, vaan välillä joutuu olemaan salapoliisina nettikauppojen hyllyväleissä. Oma haasteensa on löytää tuote, joka täyttää ulkonäkö- ja laatukriteerit, mutta joka tarvittaessa sopii tiukempaankin budjettiin. 

Käytin nyt hetkisen nettiaikaa tuolin etsimiseksi ja bongailinkin mukavasti erilaisia vaihtoehtoja. Nämä kokosin kollaasiin paitsi itselle muistiin, myös teille vinkiksi. Tässä siis sarja metallituoleja, joita voisin kuvitella oman kodin sisustuksen industrial-tuulahdukseksi.1. House Doctor, PR0211 | 2. Ellos | 3. Peroba, Black Shiny | 4. Tolix, A chair | 5. Kodin Tyyli, Adams | 6. Peroba, Iron & Wood | 7. Pentik, Delhi | 8. House Doctor, Have a Seat | 9. Nordal, Downtown

Selkänojallisia vaihtoehtoja en ennen nettikierrosta oikein osannut ajatellakaan, mutta nyt voisin hyvin taipua sellaisenkin kannalle. Hintapolitiikka on niissä tietenkin korkeampi. Tuo House Doctorin Have a Seat -jakkara meiltä jo löytyy valkoisilla jaloilla, mutta voisi olla ihan kiva ratkaisu hankkia sille tummempi kaveri.

Käyttötarkoitusta miettiessäni meille saattaisi kuitenkin parhaiten sopia kollaasin tuoleista tuo Pentikin Delhi. Se passaisi muodoltaan näpäkästi moneen paikkaan. Katsotaan.


Mikä on sinun suosikkisi?


Deko 133 -blogia voit seurata myös täällä:

9 kommenttia:

 1. Veikkasin kuvan nähtyäni, että Pentikin tuolin hommaat ihan takuulla! On niin teidän tyylinen! Luin loppuun postauksen ja sitä mietiskelit itsekin. Hih, hassua. Delhi ois myös miun valinta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, hyvin veikattu! :) Katsotaan, maltanko pitää näppejäni kurissa seuraavalla Pentik-kierroksella!

   Poista
 2. Oih, tuo tolix on kyllä niin kaunis <3 <3 Kiva postaus :)).

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Minäkin olen huomannut tuolifriikkiytyväni. :D Hups.

   Poista
 4. Hmm... Kaikki ovat omalla tavallaan hienoja, House Doctorin jakkara pisti omaan silmääni ensimmäisenä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt rupesin vielä miettimään, että tällaisiahan voisi harkita ensi kesänä pihalle ulkokäyttöön. :)

   Poista
  2. No ehdottomasti! :-)
   Asiasta kolmanteen, Pekka Pouta lupaili revontulia ympäri Suomea, joten tähyäpäs taivaalle ;-)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...