25.12.2014

Aattona
Jouluhan vielä jatkuu, mutta mikä onnistunut alku meillä onkaan jo takana! Aattona vietimme aamupäivän omassa kodissamme joulutunnelmoiden ja puoliltapäivin ajelimme suvun tykö Rautavaaralle. Aatto piti sisällään kaikki klassiset jouluelementit pakkashuuruisesta lumikelistä ähkysyömisiin, yhdessä touhuilemisiin, haudoilla käymisiin, syleilevään joulusaunaan sekä mahtaviin paketteihin. Olimme kai taas olleet hurjan kilttejä, kun saimme niin ihania lahjoja! Osasta tulen vielä postailemaankin, kunhan pyhähumu laantuu. 

Jouluyöksi matkasimme takaisin omaan kotiin. Joku olisi voinut vetää pultteja tilanteessa, kun miehen auton akku simahti kovassa pakkasessa emmekä päässeet lähtemään omalla kyydillä matkaan. Kiitos auttavien käsien, saimme auton yöksi lämpimään halliin, vara-auton ajokiksi ja tällä hetkellä uusi akkukin jo porskuttaa paikoillaan. Tilanne tuntui oikeastaan jännittävältä jouluseikkailulta - mikäli lähtömme ei olisi myöhästynyt tunnilla, emme olisi välttämättä saaneet matkata vihreiden revontulien saattelemana kotiin!

Tänä aamuna heräsimme seitsemäksi joulukirkkoon ja vietimme päivää yksinomaan kotona löhöillen. Laittelen vielä kuvia omien nurkkien joulufiiliksistä, nämä olivat nyt kaikki kotipitäjämme maisemista.

Leppoista Joulupäivän iltayötä, täällä vielä uppoudutaan lukemisiin. ♥


7 kommenttia:

 1. Aivan ihania ja rentouttavia kuvia joululta :) kunnon aitoa joulutunnelmaa ja jännityskin kuuluu asiaan :)

  Ihanaa Tapaninpäivää <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja ihanalta kuulostaa teidän aatto. Nyt on näkynyt niin ihania revontulikuvia, että täytyy illalla tiirailla, jos meilläkin näkyis. Joskus niitä täälläkin näkyy :) Mukavia joulunpyhiä!

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän ihania kuvia olet räpsinyt! Aivan ihania!! Mäkin kävin kuvailemassa pari päivää sitten!! Ihanat maisemat <3

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia ja ihanan oloinen jouluaatto

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa ihan täydelliseltä joululta kaikkine perinteineen. Ja aivan mielettömän upeita kuvia olet räpsinyt pakkaspäivästä!

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Teillä on tosi paljon lunta :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille kaikille yhteisesti! <3 Kyllä tuli mahtava joulu vietettyä, ja ihanilta on ehdottomasti teidänkin pyhät näyttäneet! <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...