12.12.2014

Tuoli 50 - kun yksi ei riitä

Edellisen sarvipostauksen kuvia katsellessani muistin, etten olekaan maininnut teille vierashuoneen työpöydän eteen asemoituneesta koulutuolista. Tämä yksilö on meillä laatuaan jo toinen, virallisemmalta nimeltään Tuoli 50. Aikaisemmasta postasin elokuun lopussa, täällä. Tuo ensimmäinen, mustaksi suhuttelemani versio on lunastanut paikkansa ansiokkaasti työhuoneessamme. DIY-joulukalenteripostauksesta voitte kurkata myös kolmannen viiskymppisemme. Siinä metallijalat ovat kuluneen sinertävät, tässä harmaat. Minusta on tainnut tulla kunnon fani... Mutta kun nämä koulutuolit ovat todella hyviä istua, kestäviä, sopivasti iäkkäitä ja linjassa sisustuksen kanssa.

Vierashuoneeseen haaveilin alunperin metallijakkaraa pöydän eteen, mutta tieni ei ole vielä kohdannut oikeanlaisen kanssa. Rovaniemellä olisi ollut ihanteellinen musta jakkara, mutta tontut ovat tällä hetkellä kieltäneet minulta kaikki omat sisustushankinnat - on toteltava, tai aattona on risuja tiedossa.

Tämän postauksen aihe on vaihteeksi melko jouluton. Sen verran kuitenkin sivuan kausiaihetta, että eilinen shoppailureissuni onnistui melko hyvin ennakkosuunnitelmien mukaan. Helpottaa paljon, kun on tehnyt itselleen nimikoidut listat kullekin lahjansaajalle hankittavista asioista - mikä nautinto onkaan sitten kohta kohdalta viivata yli listan rivejä! Tänä iltana on viikkosiivouksen jälkeen aika lajitella lahjoja ja suunnitella niiden paketointia... Vielä en kuitenkaan rupea käärintähommiin, sitä säästelen ensi viikkoon.

Meillä on tarkoituksena pyörähtää viikonloppuna Jyväskylän joulufiiliksissä. Olen aiemmin autuaasti missannut Toivolan Joulupihan, joten siellä ainakin pitää nyt päästä piipahtamaan. Hyvällä tuurilla saamme myös ystäväperheen kylään. ♥

Mitä teidän viikonloppuunne kuuluu?
Lystikästä perjantaita!

 

18 kommenttia:

 1. Nuo on viehättäviä tuoleja! :-) Sopii niin kauniisti tekemään sen viimeisen silauksen! :-) Voisin kotiuttaa mielellään kanssa :-)

  Täällä pitäisi kanssa joulufiilistelyä jatkaa viikonloppuna :-)

  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis kaunis tuoli :)). Ja ei koko joulukuu tarvitse olla jouluisia postauksia ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omina kouluaikoina ei olisi osannut ikinä kuvitellakaan, että joskus tällaisia kotiin kiikuttaisi. :D Hih, totta, välillä voi pitää jouluttomiakin bloggaushetkia! :)

   Poista
 3. Piristävää vaihtelua ei jouluinen postaus! :-D Tuo tuoli on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan niin viehättävä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ihan virkisti itseäkin tehdä postaus muusta kuin jouluisesta aiheesta. :D Luulen, että minuun nämä tuolit kolahtaa erityisesti metalliosien ja niiden kuluneisuuden takia... :)

   Poista
 4. Tosi kaunis tuoli ja sopii loistavasti teille.

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva tuoli, tulee niin omat kouluajat mieleen. :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tällaisilla on persauksia kulutettu tunti jos toinenkin! :D Mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 6. Ihana tuoli, ja niin tuttu näky. Meillä on luokassamme vielä ainakin yksi samanlainen tallella. :)
  - Jutta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on koululla näitä varsinkin isompien luokissa monta jäljellä. :)

   Poista
 7. En pistäisi pahaksi, jos tuollainen tuolinamu tulisi minuakin joskus vastaan. Työhuoneeseen tarvittaisiin ehottomasti yksi tai kaksi. Toivalan Joulupiha on ihana, kävimme siellä viime vuonna näihin aikoihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa sinäkin löytäisit vielä omasi. :) Työtuoleina nämä ovat verrattomat!

   Poista
 8. Tuo on kyllä niin kaunis tuoli! Voisin hyvinkin meillekin tuon ottaa ja useammankin. Klassikko ja tuo mieleen omat kouluajat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kouluaikoina ei oikein muunlaisia penkkejä ollut olemassakaan.. Ainakaan meillä. :D Ihan hassua, että nyt näitä sitten onkin omassa kodissa. Ja että näistä tykkääkin niin paljon. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...