10.12.2014

Valkoiset sarvet


Minulla oli Rovaniemen reissusta yksi hankintahaave; toivoin, että löytäisin Lapista pätkät sopivankokoisia poronsarvia kotiintuomisiksi. Tuo haave toteutui hieman korkeammilla kertoimilla, sillä löysin erään pienen myymälän edustalta puukorin jossa oli kasa valkoiseksi käsiteltyjä sarvia. Aivan ihania! Olen pyöritellyt sarvia nyt useammassa paikassa. Mukavimmalta ne näyttävät tuossa sinkkitarjottimen päällä.

Sarvien takana nököttävät valkoiset hyasintit kukkivat jo viime viikolla. Leikkasin rusehtavat kukinnot niistä nyt kokonaan pois - nättejä ovat vielä tuollaisenaankin. Hyasintteja en ole aikaisempina vuosina koskaan hankkinut. Se on ihme, koska nyt olen hurmaantunut niistä ihan täysillä. Suloisia joulukukkia.

Huomenna lähden tekemään tehoiskun joululahjaostoksille. Olen tällä viikolla pitänyt lahjapalaveria niin äidin, siskon kuin miehenkin kanssa ja fiilistellyt jo hankittuja paketteja työhuoneen hämyssä (mieheltä on sinne kaappeihin nyt pääsy kielletty). Luulen, että huomisen jälkeen ovat lahja-asiat jo melko valmiilla mallilla; pienet täydennykset kuuluvat sitten asiaan vielä lähempänä joulua. ♥

Millä mallilla teidän lahjahankintanne ovat? Keille kaikille hankitte lahjoja? Minä varaan paketteja (kyllä, ehdottomasti useampia) kaikille läheisimmille ihmisille - en voisi kuvitellakaan sellaista joulua, ettei aikuisille mukamas saisi hankkia lahjoja. :)

Energiaa viikkoon!


28 kommenttia:

  1. Onpa kauniit sarvet ja tarjottimen päällä juuri täydelliset! Mukavaa joulushoppailua toivottelen! Meillä on hankinnat vielä aikalailla vaiheessa, mutta onneksi jo jotain on hankittunakin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tässä on vielä hyvin aikaa täydentämään lahjatilannetta! :)

      Poista
  2. Kauniit sarvet ja tuo hyasinttien leikkaushan on hyvä idea. Minulla alkaa olla lahjahankinnat nyt hyvällä mallilla, vielä pitäisi kaikki paketoida :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin jätän paketoinnin yleensä vähän myöhäisemmäksi, se on ikäänkuin pakettiprojektin loppuhuipennus. :D

      Poista
  3. Valkoinen väri sopii kivasti noihin sarviin! Täälläkin on lahjahankinnat jo siinä vaiheessa, että pientä täydennystä vailla :) Jotain kivaa tulee hankittua vielä lähempänä jouluakin, ja erityisesti kukkahankinnat teen sitten lähempänä aattoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin mietin vielä, hankkisinko muita joulukukkia.. Joulutähti tai amaryllis voisi olla vielä kiva! :)

      Poista
  4. Olipas mukava löytö! Minä olen hankkinut JO kaksi lahjaa, monta on vielä hankkimatta..

    VastaaPoista
  5. Upeat sarvet, mieki olen etiskelly tuomosia, mistä paikkaa Rovaniemeä löysit nuita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä oli yhdessä Pajakylän myymälässä, niissä mitkä on Joulupukin Kammaria vastapäätä. :)

      Poista
  6. Tosi kauniit sarvet. Minulla on isäni perintösarvet, mutta en saanut sijoitettua niitä tänä jouluna mihinkään, koska ovat väriltään ruskeat. Ensi jouluksi suhauttelen ne sitten joko valkoiseksi tai mustaksi, sitten ne täytyy saada käyttöön. :)

    Meillä on ollut jo vuosia tapana perheen aikuisten kesken, että ei osteta lahjoja. Veljen tytöille hankin/teen aina jotain kivaa ja tarpeellista (en leluja!).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin on yhdet ruskeat sarvet jo ennestään, mutten ole vielä raskinut lähteä tuunaamaan niitä. :) Niihin sisältyy nuoruudesta eräs hauska muisto!

      Poista
  7. Aivan ihanat sarvet. Minäkin haluan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon, että sinäkin löydät omasi! <3 Ja ainahan voi maalata ruskeitakin versioita vaaleammaksi. :)

      Poista
  8. Upeat sarvet! ♥ Meillä lahjoja saa pääasiassa lapset, ja mieskin on ansainnut kyllä omansa.. ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On nämä kivat! <3 Ehdottomasti miehellekin pitää lahja(t) miettiä ja hankkia. <3

      Poista
  9. Kaunista, raikasta ja valoisaa, ihana koti teillä ☆

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Eija! <3 Nämä kuvat on tosi hämärällä otettuja, joten sai paljon käyttää kikkakolmosia kameran ja kuvankäsittelyohjelman kanssa, etteivät näytä kovin synkiltä. :)

      Poista
  10. Ovat kyllä tosi mahtavat tuossa tarjottimella :) mahtava kokonaisuus ja niin kaunista <3

    Mukavia shoppailu hetkiä <3 täällä ollaan suht hyvällä mallilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilin tarjottimelle muutakin sisustuselementtiä, mutta sarvet taitavat olla parhaimmillaan ihan yksinään. :) Kiitos, toivottavasti shoppailureissu tuottaa toivotunlaisen tuloksen! :)

      Poista
  11. Oikein kaunista ja ihanat nuo sarvet <3.

    Toivottavasti teillä on ihana joulunodotus meneillään :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rehellisyyden nimissä pitää kertoa, että aika siivouspainotteista on tämä viikko ollut! :D Ja vähän tuo hämärä vaivaa... Mutta ensi viikolla sitten rauhoitutaan enemmälti. <3 Toivon ihanaa joulunodotusta teillekin sinne! <3

      Poista
  12. Upea löytö ja kurkkasinkin kuvia teidän reissulta, oli juuri niin satumaista ja ihanaa kun olen kuvitellutkin. Minulle on jäänyt lapsuudesta niin voimakas yhteys jouluun ja hyasintin tuoksuun, ettei ilman sitä joulu tule :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä taas oli aina punaisia joulutähtiä lapsuudessa. :D Jotenkin en osaa ajatella niitä nyt tänne, joten hyasintti oli onnistunut uusi tuttavuus! :)

      Poista
  13. Kauniit sarvet :) Jokin näissä sarvissa ja taljoissa ja kaikessa luonnonläheisessä viehättää, ehkä niillä on jokin rauhoittava vaikutus. Mä löysin omat poronsarveni kaatopaikalta, hassua, ei tainnut poisheittäjä tietää miten suosittuja ovat, mutta mun onni tietty :). Hyasinttejakin pitäisi hankkia, niissä on huumaava tuoksu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis eikä! Ei ole kyllä sarvien poisheittäjä tajunnut tavaransa arvoa! :D Olisi nyt herranen aika lahjoittanut tai myynyt ne eteenpäin... Mutta sinun onnesi oli, ehdottomasti! <3 (Ja sarvien, kun saivat uuden elämän.)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...