26.12.2014

Joulukoti

Kuvia nyt täältä meidän omasta joulukodista. Kuten huomaatte, ennakkoon julistamani linja punattomasta joulusta ei ihan pitänytkään - hupsista! Aatonaattoiltana en osannut olla tarttumatta silitysrautaan ja oikaista esille pari punertavaa tyynynpäällistä ja keittiöliinaa. Vaikka kuusi toi jo joulun, täydensivät punaiset pilkut sen sittenkin kokonaiseksi.

Tänä jouluna olen antanut valaistukselle suuren roolin tunnelmantekijänä. Kynttilöitä olen poltellut monessa paikkaa ja alvariinsa, sähköiset tuikut ovat taas valaisseet aina kun olemme olleet kotona. Ritisevä takkakin on tunnelmanlähteistä yksi parhaista.

Instasta voitte vilkaista vähän pienemmän joulutönön kuvan, latasin sinne otoksen tekemästäni piparkakkukirkosta. Vähintään yhden piparitalon olen tehnyt joka vuosi, yläkouluikäisestä saakka. Useana viime vuotena on rakennus ollut kirkko, johon rustailen kaavat päästäni aina taikinan sulamista odotellessa.

Vaan nyt joulupitsan tekoon - meille alkaa muodostua mukavaksi perinteeksi mässäillä jouluruokien jälkeen kotikutoisella pitsalla. Sopivan suolaista vaihtelua makeisiin joulusuklaisiin ja tukeviin aterioihin. Tällä tankkauksella sitten jaksaakin lähteä piipahtamaan huomisilla alehulinoilla.

Rempseää Tapaninpäivän iltaa! Lähdettekö Tapsantansseille, vai jatkatteko vielä kotoilua? Me menemme nyt ihan kotimussutuksella.



15 kommenttia:

  1. Voi että K, kun sä otat niin kauniita kuvia! Osaat todella taltioida tunnelmat kuviin!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihanainen! <3 Toivottavasti tämän postauksen kuvissa oli jotain tekoa uudella objektiivilla, johon aloin juuri tutustumaan! :)

      Poista
  2. Teillä on ollut kaunis joulu! :)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, AnuElina! <3 Mukavaa viikonloppua sinnekin, nauti vapaistasi! :)

      Poista
  3. Ihana tunnelma kuvissa, ja tuo kuusi on vaan niin upea! Tänään olisi hyvä päivä kyläilyyn, mutta laiskottelu voitti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, minä kyläilin ihan pikkuisen kun käytiin ystävän kanssa minun siskon joulukotia ihastelemassa. :)

      Poista
  4. Aivan ihana joulukoti, ja viehättäviä kuvia! <3 Oi! <3
    Tuo punainen tekstityyny on niin huippis! :-)

    Ihanaa tapanin iltaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Seija! <3 Punaisen tekstityynyn hankin vuosi sitten Stockalta, samaa sarjaa löytyy myös harmaa versio. :) Kirkas punainen olikin ihan kiva lisä joulukotiin! Toivottavasti teilläkin oli huippis Tapani-ilta, meillä ainakin pitsa onnistui juuri niin kuin pitikin! :)

      Poista
  5. Kaunista joulua siellä ollut <3 Eilen käytiin Ikeassa (mikä tarkoittaa meille aina koko päivän reissua), niin voi
    olla että ei paljon muuta jaksa tänä viikonloppuna! :'-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, Ikeako oli jo Tapanina auki! :o Me tehdään tänään pieni tehoisku aleille, mutta ensi viikolla jos sitten vähän pidemmän kaavan mukaan shoppailisi! :)

      Poista
  6. Ihanan näköistä ja upea kuusi. Piparkakkukirkkosi oli myös upea ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Johanna! <3 Piparkakkukirkkoperinne on niin vahva, että pakko saada kyhättyä sellainen vuosi toisensa perään. :D Tänä vuonna muutin pikkuisen kaavojen ideaa, ensi vuonna ehkä keksin jo enemmän vaihtelua. ;)

      Poista
  7. Kyllä punainen on aina vaan joulun väri. Aattoa kohti täälläkin alkoi löytyä enemmän punaisia pilkkuja. Tuo kuusi on tosiaan upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei siitä punaisesta sittenkään osannut päästää irti. :D Mutta onni että kaapeista löytyi sellaista punaista jota tämän vuoden joulukotiin kelpuutti! Olimme toissayön poissa kotoa, ja hieman pelotti, imeekö kuusi itsensä sillä aikaa kuiviin.. Vaan ei, juomatahti oli sopivasti jo ehtinyt rauhoittua eikä nestetasapaino järkkynyt. :D

      Poista
  8. oon selaillu koko päivän kaiken maailman sisustusjuttui et saisin uutta inspistä omaa huushollii ja sit yhtäkkii löysin sun blogin, ni pakko kysyy et mist oot löytäny ton lasisen boxin ja noi sulat ? maailman ihanimmat <3
    kateellisena ihastelin näit kuvii. itellä kaks kurasta koiraa, ni pitää aina miettii kaiken valkosen ja kiiltävän kohalla kaks kertaa et pystynkö hankkimaa :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...